Scarlett Johanssonovou vyděsilo vlastní poprsí

Scarlett Johanssonovou vyděsilo vlastní poprsí

Jen o vlásek unikla autohavárii stále populárnější hollywoodská herečka Scarlett Johanssonová (20), hvězda snímku Ostrov, který právě láme na celém světě návštěvnické rekordy. Natolik ji totiž vyděsil náhodný pohled, když při jízdě po Los Angeles nečekaně spatřila vlastní ňadra.

„Projížděla jsem právě rušnou křižovatkou, když jsem bezděčně zvedla zrak a před sebou jsem spatřila obří billboard s upoutávkou na snímek Ostrov,“ svěřila se herečka internetovému serveru FemaleFirst. To, co viděla, ji prý šokovalo. Zděšeně vykřikla a bez ohledu na ostatní vozidla v těsné blízkosti dupla na brzdu.

„Podobně by asi zareagovala každá žena, kdyby náhle spatřila vlastní poprsí připomínající velikostí brontosaura,“ vysvětlila Scarlett svůj úlet.

Pikantní je fakt, že za šok si vlastně může sama. Osobně totiž přesvědčila režiséra snímku Michaela Baye, že ve scéně, kdy Scarlett vstává z postele, na sobě nebude mít podprsenku. Bay nakonec ustoupil argumentu, že ženy si ji před ulehnutím sundávají. A právě takto vzniklý záběr pak byl použit na reklamním poutači v centru L. A. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud