Scénky z pořadu Na stojáka vycházejí na DVD

Scénky z pořadu Na stojáka vycházejí na DVD

Víte, co mají společného "Dva zajíci", "Perfekcionista", "Dobrá adresa", "Můj pes" a "Domácí násilí"? Patří mezi 23 nejlepších scének z pořadů HBO "Na stojáka", které právě vycházejí na DVD.

Když před dvěma lety před Vánoci přišlo HBO s nápadem vysílat zábavný pořad typu stand-up comedy, byla to, sázka do loterie. Takový typ pořadu, jehož kořeny tkví v anglofonním prostředí, do té doby neměl v Česku tradici.

Jeho princip je jednoduchý – potencionální bavič se postaví před publikum pouze s mikrofonem a během několika minut je zkusí svými vtipy, zpěvem či scénkami pobavit. Na začátku to zkusily slavné a známé tváře z řad českých herců a bavičů, po nich přišli amatéři „z ulice“ a všichni dokázali, že komici u nás nezmizeli a že inteligentní humor tu existuje. Pořad Na stojáka se divákům líbí a v programovém schématu HBO má své stálé místo.

Všem příznivcům pořadu Na stojáka a dobrého humoru vůbec se právě dostává do rukou lahůdka v podobě DVD "Na stojáka Volume 1". Jsou na něm zachyceny nejlepší scénky Tomáše Hanáka, Marka Daniela, Tomáše Matonohy, Václava Koubka, Ester Kočičkové, Igora Chmely, Roberta Nebřenského, Jany a Lumíra Tučkových, Ivy Pazderkové, Pepy Poláška, Lukáše Pavláska, Lenky Vychodilové, Petra Vydry, Michala Kavalčíka a Věry Víchové. Kromě toho DVD přináší i dva bonusy - "Film o filmu" a "Na stojáka vsedě" od producenta pořadu Ondřeje Trojana.

DVD bylo veřejnosti představeno v neděli 26. listopadu v pražském Lucerna Music Baru během natáčení dalších dílů pořadu.

autor: Jana Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Doporučujeme

Články odjinud