Schwarzenegger nechce platit alimenty, žádá děti do společné péče!

Schwarzenegger nechce platit alimenty, žádá děti do společné péče!

Herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger (63) se pouští do rozvodové bitvy s Marií Shriver (55). Požádal o společné poručnictví nezletilých dětí a také o to, aby už nemusel platit Marii alimenty.

Maria a Arnold mají dvě nezletilé děti, Patricka (17) a Christophera (13). Zdá se ale, že tento hvězdný pár nepodepsal žádnou předmanželskou smlouvu, takže podle kalifornského práva by mělo dojít k dělení půl na půl všech výdělků a nemovitostí, které během pětadvacetiletého manželství nabyli.

Celkem se jejich majetek podle listu Daily Mail odhaduje na 400 milionů dolarů (cca 6,8 miliardy Kč).

"Terminátor" se snaží napravit škodu, kterou v jeho vztahu s dětmi způsobilo odhalení nemanželského syna. Nemá to lehké, jeho syn Patrick prohlásil, že si chce vzít matčino příjmení.

Dcera Christina (20) s ním zatím ještě mluví a jeho nejstarší dcera Katherine (21) mu zřejmě také jednou odpustí.

Schwarzenegger se také snaží urovnat vztah s bývalou hospodyní Mildred Baenovou a jejich společným synem Josephem (13). Prý je pozval na návštěvu do svého sídla v Brentwoodu a chce svého potomka lépe poznat.

Jak přátelé Arnolda a Marie říkají, i když by to podle soudních dokumentů mohlo vypadat, že se chystá velká bitva, ve skutečnosti je prý jejich rozchod tak přátelský, jak to jen jde.

Svědčí o tom jak návrh na společné poručnictví dětí, tak i to, že se minulý týden společně objevili na oslavě narozenin jednoho z jejich přátel.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Eva Decastelo: Kila jdou dolů pomalu, ale cvičení nenávidím!

Doporučujeme

Články odjinud