Se značkou Rexona KAŽDÁ VYHRÁVÁ

Se značkou Rexona KAŽDÁ VYHRÁVÁ

Značka Rexona připravila pro své spotřebitelky v letošním roce další zajímavou soutěž. Její princip je velice jednoduchý a vyhrává v ní úplně každá. Spotřebitelská soutěž odstartovala 19. 4. a bude trvat až do vyčerpání zásob. Pro zákaznice jsou připraveny moderní batohy Rexona, samolepící třpytivé tetování či blikátka na mobil.

Pro účast ve spotřebitelské soutěži Rexona stačí jen zakoupit jakýkoliv výrobek z řady Rexona ActivReserve (neplatí pro Rexona Ministick) ve vybraných prodejnách po celé České republice (např. Tesco, Globus, Interspar, Rossmann). Po předložení účtenky získává každá zákaznice buď přímo na pokladně, nebo u informačního stánku stírací los. Po setření výherního pole se okamžitě dozví, jakou cenu vyhrála. V soutěži se hraje o 60 000 blikátek na mobil, 5 500 samolepících třpytivých tetování a 400 korpusových batůžků Rexona. Věříme, že soutěž spotřebitelky zaujme. Šanci má opravdu každá, neboť všechny losy jsou výherní.

Soutěž probíhá v rámci podpory letošní inovace značky Rexona. Dámská i pánská řada má nyní nové unikátní složení ActivReserve, které aktivuje extra ochranu právě ve chvíli, když je to nejvíce potřeba. Značka tak reaguje na problémy tzv. emočního pocení, které nás všechny překvapuje v průběhu celého dne při neočekávaných či vypjatých situacích, stresu nebo nervozitě. S antiperspiranty Rexona ActivReserve budete v pohodě v každé situaci.

Více informací o značce Rexona naleznete na www.rexona.cz

zdroj: AMI Communications

Doporučujeme

Články odjinud