Šedesátnici Zelenkové popřál i její exmilenec Štaidl

Šedesátnici Zelenkové popřál i její exmilenec Štaidl

Zpěvačka Jitka Zelenková (60) slavila své šedesátiny ve velkém stylu. Spojila je se křtem cédečka obsahujícího její nejznámější písničky. Gratulanti stáli dlouhé dvě hodiny ve frontě, aby oslavenkyni s nezaměnitelným sametovým hlasem mohli potřást rukou.

Půvabná šedesátnice prozradila, že hmotné statky ji příliš nezajímají. Má jen jedno velké přání: "Aby mi to pořád zpívalo. A abych byla stále obklopena svými fantastickými přáteli." Mezi gratulanty nechyběl ani hudebník Ladislav Štaidl v doprovodu své přítelkyně Míši.

A ačkoliv není žádným tajemstvím, že s Jitkou během svého manželství prožil milostný románek, který trval plných jedenáct let, na oslavě se dlouho nezdržel. Muzikant ve výslužbě, který se prostředí současného showbyznysu záměrně vyhýbá, Jitce pogratuloval, usmál se do objektivů kamer a pozdravil se s bývalými kolegy.

Na otázku Korza, zda přemýšlí o návratu na hudební scénu, odpověděl jednoznačně: "V žádném případě. Nemám rád ani společenské akce, já si raději povídám v klidu s přáteli. Ale tady je spousta lidí, se kterými jsem se dlouho neviděl," vysvětlil Štaidl a vzápětí se po anglicku vytratil.

ČTĚTE TAKÉ:
Zagorová zhubla, ale denně bojuje s váhou

Doporučujeme

Články odjinud