Answear.cz 239 Kč Archov firem

Answear.cz 239 Kč Archov firem

Answear.cz 349 Kč Archov firem
Answear.cz 469 Kč Archov firem
Answear.cz 599 Kč Archov firem
Answear.cz 699 Kč Archov firem
48
Fotogalerie

Sedm vzdušných outfitů, díky kterým v létě schováte celulitidu a budete sexy

Ať už jste štíhlá nebo máte výraznější křivky, problém zvaný celulitida trápí většinu žen jakéhokoliv typu postavy. Zbavit se jí není jen tak a rozhodně to nejde ze dne na den. Nevzhledné ďolíčky na stehnech ale můžete maskovat a přitom stále zůstat sexy a in.

1. Maxi šaty a dlouhé sukně

Móda v poslední době hraje ženám s celulitidou do karet. Krátké sukně i šortky jsou sice pořád v kurzu, letí ale také maxi šaty a dlouhé sukně.

2. Midi šaty a sukně

Pokud chcete schovat celulitidu na stehnech, ale naopak toužíte ukázat opálená štíhlá lýtka, pak jsou pro vás ideální midi šaty a sukně, jejichž délka dosahuje pod kolena.

3. a 4.: Krajky a průhledné materiály ukáží jen to, co chcete

Zaměřte se také na materiály, frčí transparentní a krajkové látky, které odvedou pozornost od pomerančové kůže, ale zároveň vám dovolí odhalit nohy v celé své kráse.

5. a 6.: Culottes a palato

Jestliže máte problémy se silnějšími stehny, která se vám třou o sebe a způsobují odřeniny na vnitřních stranách, pak zvolte letní kalhoty. Zkuste například culottes, což jsou takové midi kalhoty s širokými nohavicemi zakončenými pod koleny. Podobné jsou i palato se zavazováním v pase. Oba styly najdete v galerii v úvodu článku.

7. Na pláž vemte šátek

Obávat se nemusíte ani na pláži. Vleže není celulitida vidět a ve chvíli, kdy si půjdete pro drink nebo zmrzlinu, stačí si kolem pasu uvázat barevný plážový šátek, pod který schováte vaše pomerančové tajemství.

Inspiraci, jak schovat celulitidu a přitom mít šmrnc, najdete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud