Sedmdesátá léta se vracejí!

Sedmdesátá léta se vracejí!

Sotva jsme vykročili do nové dekády, už se ohlížíme zpět. V módě dokonce o několik desítek let zpátky. Na scénu se vracejí overaly, kalhoty do zvonu, psychedelické barvy, květované minišaty, proplétané kožené pásky a platformy.

Z letních kolekcích renomovaných módních značek jako Marc Jacobs, Pucci nebo Yves Saint-Laurent je cítit nostalgie. Oproti loňské jarní sezóně, která se odehrávala pod taktovkou pastelových a pudrových tónů, hýří letošní móda barvami. A ne ledajakými!

K vidění je svůdná purpurová, vášnivá fuchsiová a také elektrizující modrá (horní foto). Doplňky korunující retro styl 70. let také stojí za povšimnutí. Masivní náramky s etnickými motivy, sandály na klínovém podpatku nebo řetízky s obrovskými medailonky oživí každý outfit.

Když už vzpomínáme na léta sedmdesátá, musíme si připomenout některé ikony této nezapomenutelné éry. Herečku Lauren Hutton s rozvlněným mikádem a hustým obočím, vampýrku Anjelicu Huston, nebo něžnou studentku Ali MacGraw v legendární filmové romanci Love Story z roku 1970.

Zdroj: www.telegraf.co.uk, www.next.co.uk



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Novinka na trhu: kondom podporující erekci!

Doporučujeme

Články odjinud