Sedmdesátnice Marie Rottrová do toho práskla: zasnoubila se, vydala album a vyrazí na turné

Sedmdesátnice Marie Rottrová do toho práskla: zasnoubila se, vydala album a vyrazí na turné

Zpěvačka Marie Rottrová oslaví letos sedmdesátiny. Pěvecká legenda, dvakrát rozvedená matka dvou synů a čtyřnásobná babička, přece nebude už jen sedět doma a štrykovat.Naopak, je plná energie.

"Letos udělám něco, co jsem ještě neudělala. Budu své kulatiny slavit. A dokonce i na jevišti sportovních hal. Jsem spíše studiový typ, a přesto se teď chystám na velké turné po Česku a Slovensku," přiznává Marie Rottrová Korzu.

Teď se raduje z vydaného trojcédéčka s šedesáti pěti písněmi, zachycujícího její tvorbu od roku šedesát minulého století do roku 2010. "Do oslav svých sedmdesátin jsem byla tak trochu vmanipulována, ale začalo se mi v nich líbit," říká Marie Rottrová, která žije už pár let s o šestnáct let mladším zahradním architektem Milanem Říhou (53).

Potřetí se už provdat nechtěla, ale cosi jí prý ruplo v hlavě a teď se zasnoubila. Před časem měla i období, kdy chtěla vstoupit do politiky. Nyní je šťastná, že se to nestalo. "Když se kolem sebe rozhlednu, jsem ráda, že jsem to neudělala. Pokud mě ničí kapelník, publikum a agentury, tak je to určitě lepší než ty průšvihy v politice," okomentovala současnou vládní krizi.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud