Šeredy, které okouzlily svět: Slavné krásky v dětství a teď

4 komentáře

ani*
1. května • 16:28

Je neskutečně arogantní, jak jakási rádoby novinářka o někom napíše, že je šerteda!!! Co si to dovoluje někoho soudit podle svého náhledu jen proto, aby napsala nějaký pochybný článek.
Podívejte se do svého dětského alba paní "novinářko", určitě tam najdete nějaké svoje "skvosty" ;-)

mina0405
27. ledna • 14:58

Taky jsem po nadpisu s názvem "šeredy" čekala bůh ví co,a rozhodně to žádné ošklivky nikdy nebyly.. Souhlasím s Mata69,že se tím mladým holkám podsouvají zbytečné předsudky..

BlankasKubíčkem
26. ledna • 23:56

Mata69: Naprosto souhlasím, malá Julia je na fotce hezká malá holka s brýlema a hezkým úsměvem... Titulek ŠEREDY je hnus...

Mata69
26. ledna • 11:17

To je teda blbej článek! Mrkla jsem na fotky a nevidím tam žádné "ošklivky", jen děvčátka, kterým právě začaly růst nové zuby, mají rovnátka nebo brýle. Ale psát o nich, že jsou to "chudinky s brýlemi" a podobně mi přijde fakt trapné a děsím se chvíle, že si nějakou takovou slátaninu přečte dospívající dívka s podobným "handicapem". Článek jsem díky boxíkům nečetla, to fakt nehodlám rozklikávat, na to vám redakce pěkně z vysoka...ale už názvy jednotlivých boxíků jsou dost výmluvné. Fakt jděte do háje s takovým podsouváním čehosi do hlav mladých holek. Porovnávat dospělou osobu, po zásahu vizážisty s malou holkou je fakt trapné a skutečně na úrovni.

Doporučujeme

Články odjinud