Seriál On je žena! startuje

Již v pondělí 14. února, uvede televize Nova první díl rodinného seriálu On je žena! Příběh o tom, že i nemožné je jednoduše možné, natočil režisér Václav Vorlíček, který si do hlavní role vybral Ivanu Chýlkovou. Přesněji bychom měli říci dvojrole, protože známá herečka v něm hraje jak Zinu Maxovou, tak Zorana Zahálku.

Praha 10. února 2005 - Autorem scénáře je mladý dramatik Jan Eisner, který děj opřel o deset hlavních postav. Hlavní z nich je neúspěšná herečka Zina, která se kvůli práci stane moderátorem Zorrem. „Je to příběh ze současnosti s jistou dávkou fantazie, v němž nechybějí humorné situace“ vysvětluje režisér Vorlíček.

Co uvidíme v prvním díle nazvaném Vyhazov? Zina má obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H2O, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáta, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem a poradí si i tentokrát… Do redakce zpravodajství totiž přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Agáta je po ruce a všechno může začít…

On je žena! na internetu Seriál bude mít od 14. února vlastní internetové stránky, které najdeme na adrese www.nova.cz. Nalezneme na nich vše ze zákulisí seriálu, jak ostatně napovídají názvy jednotlivých rubrik - Právě se děje, Jak se dělá muž, Fotogalerie, Media, Píseň k seriálu a další.

On je žena! Každé pondělí ve 20 hodin, poprvé 14. února 2005

zdroj: TV Nova

Doporučujeme

Články odjinud