40
Fotogalerie

Seriál První republika: Co nás čeká v druhé sérii?

Na druhou sérii seriálu První republika si jeho příznivci museli počkat dlouhé tři roky. Brzy se ale chystá na televizní obrazovky a dobrá zpráva je, že se rovnou začne natáčet i jeho třetí série. Jaké nové postavy seriál uvítá a co se bude dít?

Nové tváře

V roli německého obchodníka a zároveň rivala Jaroslava Valenty se objeví herec Stanislav Majer, důležitý pro vývoj děje bude i důstojník v podání Vladimíra Polívky. Přibudou i ženské role, například Kristýna Liška Boková si zahraje guvernantku Marii, která je osudovou ženou Jaroslava.

Novou tváří bude i Anna Fialová, jež si zahraje jednu ze sester Valentových. Nově se v seriálu objeví také Jitka Schneiderová. Ta nahradí Vlastinu Svátkovou v roli Goldy a její postava tentokrát dostane mnohem víc prostoru než v první řadě.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 3

Děj seriálu

Od první řady seriálu První republika sice uběhly tři roky, děj se ale posunul o deset let. Zachycuje postavy ve chvíli, kdy se z vězení vrací jeden z hlavních hrdinů Jaroslav Valenta, kterého hraje Jiří Vyorálek. Kolem této postavy se bude točit děj celé druhé série.

Jaroslav bude znovu bojovat o své místo na slunci a snažit se získat zpátky respekt u rodiny i okolí. O pozici se bude muset zasloužit i v práci, zatouží totiž po vedení firmy, v jejímž čele momentálně sedí jeho bratr Vladimír. Tomu ale "přenechá" svoji ženu Kláru, na obzoru se totiž rýsuje nová láska.

Pokračování 3 / 3

Kdy to propukne

„Novou sérii jsme začali vyrábět v létě 2016 a na začátku letošního léta budeme mít hotovo. Takže podle plánů by Česká televize mohla nové díly začít vysílat během letošního podzimu,“ prozradil režisér seriálu Biser A. Arichtev, který stojí i za dalšími oblíbenými seriály jako Horákovi nebo Vyprávěj.

Zároveň se rovnou můžete začít těšit i na třetí sérii, na kterou tentokrát nebudete muset čekat tři roky. „Tu ale nejdřív musíme natočit, takže to bude zhruba zase rok trvat,“ dodává Arichtev.

Doporučujeme

Články odjinud