Seriál Ulice: Anča i Simča se hroutí a někdo dostane nakládačku!

Seriál Ulice: Anča i Simča se hroutí a někdo dostane nakládačku!

Tento týden dojde v Ulici hned ke dvěma zhroucením. Peklo se začínající psychickou poruchou si prožívá Anička, zhroutí se ale i Simona, která nezvládne pracovní nápor. Problémy budou řešit i Márův otec nebo zamilovaná Adriana.

Anička na pokraji zhroucení

Anička opravdu trpí a nezvládá situaci. Nikdo ale netuší, jak špatně na tom ve skutečnosti je. Všichni její stavy přičítají tomu, že si prochází velkým stresem ohledně Bedřichovy nevěry a potomka, kterého při ní zplodil, nikoho ale nenapadá, že na vině může být psychická porucha. Netuší to ani Anička. Po zhroucení v pekárně dojde ke kolapsu i doma a tentokrát bude ve hře kuchyňský nůž. Ublíží někomu?

Pokračování 2 / 4

Márův táta je v průšvihu

Márův táta v poslední době nepřemýšlí rozumně. Vydělává si tím, že načerno jezdí taxíkem bez licence, navíc v Márově autě. I když mu okolí jeho přivýdělek rozmlouvalo, Luboš si nedal říct a teď na to doplatí. Taxikáři se totiž s nikým nemazlí a s Lubošem si to půjdou vyřídit. Márův táta dostane takovou nakládačku, že dokonce skončí v nemocnici a krom toho se objeví pokuta za rychlou jízdu v autě z místa, kde Mára několik let vůbec nebyl. Luboš tak bude muset Márovi a Věrce hodně věcí vysvětlit.

Pokračování 3 / 4

Zamilovaná Adriana

Zdá se, že Adriana po všech nesnázích konečně zase našla lásku. Petr je přesně typ kluka, kterého by chtěla. Je pracovitý, chytrý a také moc hezký. Po jejich rande spolu skončí v posteli a Adriana je nadšená. Tedy pouze do rána, kdy dostane studenou sprchu. Petr totiž jejich vztah vidí úplně jinak než ona. Co Adriana udělá, až se o Petrovi dozví pravdu?

Pokračování 4 / 4

Simona se přepíná

Simona je ze svého podnikání nadšená a pracuje jak drak. Na odpočinek jí nezbývá žádný čas, čímž ohrožuje svoje zdraví. Od té doby, co Ruda odjel do Francie, si toho Simona nakládá ještě víc. Jenže takové pracovní tempo by porazilo i silnější jedince, a tak není divu, že Simona přecení svoje síly. Jitka a Lumír naštěstí budou na místě, když se Simča zhroutí. Bude to vážné?

Doporučujeme

Články odjinud