Seriál Ulice: Anča má záchvat a Věrce jde o zdraví

Seriál Ulice: Anča má záchvat a Věrce jde o zdraví

Tento týden bude v Ulici opravdu živo. Maléřovi řeší dalšího potomka, Adriana zkouší štěstí na seznamce, Aničky nemoc propuká v plné síle a Věrka riskuje své zdraví. Co dál se bude dít v oblíbeném seriálu?

Adriana zkouší štěstí

Adriana už se vzpamatovala z rozchodu s Eddiem a touží po nové lásce. Zkouší proto štěstí přes seznamku, ale hned po prvním nevydařeném rande naslepo to chce vzdát. Petr totiž kvůli práci nemohl dorazit. Miki ji přemluví, ať to ještě nevzdává a dá tomu šanci, a tak se Adriana rozhodne jít na rande znovu, avšak pouze pod podmínkou, že jí Miki bude dělat garde. Z této situace vznikne hned několik trapasů, na druhou stranu se ale zdá, že Adriana objevila někoho, komu je ochotná dát další šanci.

Pokračování 2 / 4

Anička pod tlakem

Aničku stále víc a víc ničí psychická porucha, o které stále neví. Tento týden se zhroutí v práci a svědky jejího výstupu budou Lumír se Zuzanou. Anička tak v pekárně způsobí pořádný rozruch, který zamotá hlavu všem. Anička už neví kudy kam, a tak začne přemýšlet nad radikálními kroky. Napadne ji, že by jí možná pomohlo, kdyby opustila Bedřicha. Jak to dopadne?

Pokračování 3 / 4

Maléřovi plánují

Mezi Martinem a Veronikou se rozhořel nový plamen lásky. Martin ale neustále řeší, že už brzy zůstanou v domácnosti sami, až jejich děti odejdou, a tak zatouží po dalším potomkovi. Veronika je jeho přáním šokovaná. Na další dítě se teď rozhodně necítí a vůbec si neumí představit, že by se starala o miminko a byla na mateřské dovolené. Martinovi ale slíbila, že o tom bude uvažovat. Přistoupí na jeho nápad?

Pokračování 4 / 4

Věrka riskuje

Věrka Marečková se nedávno od lékařů dozvěděla, že má srdeční arytmii. Svému okolí tvrdí, že o nic nejde, ve skutečnosti je ale situace vážná. Vše vyvrcholí ve středu, když bude Věrka hlídat na hřišti Páťu a Julču. Udělá se jí nevolno a její jediné štěstí bude, že se v blízkosti objeví Štěpán a Tony, kteří ji zachrání. Věrka ale rozhodně nestojí o to, aby volali pohotovost. Jak moc riskuje svoje zdraví?

Doporučujeme

Články odjinud