Seriál Ulice: Boje, návraty, zásnuby, bouračka i podrazy!

Seriál Ulice: Boje, návraty, zásnuby, bouračka i podrazy!

Konečně nastal ten den, kdy se seriál Ulice vrací po letní pauze zpátky na české obrazovky. Co prožili jeho hrdinové v létě? Jak se budou vyvíjet situace, které před létem zůstaly nedořešeny? Co se v Ulici stane tento týden?

Zásnuby

I když jsou spolu Pavel a Vendula velmi krátce, Pavel má o své budoucnosti jasno. Chce ji prožít s Vendulou a nevidí důvod, proč s tím otálet. Rozhodne se proto požádat ji o ruku, ale jednoduše to nepůjde. Do plánů se totiž zapletou obě babičky Nyklová a Pelcová, které mají svoje představy o tom, jak by to mělo proběhnout. Dojde nakonec k žádosti o ruku, nebo ne?

Jak odstartuje nová sezóna seriálu Ulice? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Kapela na soustředění

Starej vercajk se chystá na kapelní soustředění a to bude pořádná divočina. Přece jen jsou to rockeři a horká krev se v nich nezapře. V prvé řadě sice půjde o muziku, v té druhé ale nebudou chybět mejdany a nejrůznější karamboly. Dojde dokonce i na bouračku! Z té si odnese největší následky Veronika, která bude mít co tajit. Co všechno o ní kapela ještě neví?

Pokračování 3 / 5

Rodinná seance

David a Tereza chtějí před svatbou seznámit svoje rodiče, a tak uspořádají slavnostní večeři, na kterou pozvou Terezina tátu a Davidovy rodiče. I když by se mohlo zdát, že bude mít večer hladký průběh, problémy nastanou téměř okamžitě. Oba otcové si totiž nebudou vůbec rozumět… Tomáš navíc přidělá Tereze starosti. Co se s ním stane?

Pokračování 4 / 5

Boj o křeslo

Lumír a Radek Mastný mají společný cíl, vyhrát ale může jen jeden. O čistou hru ale nepůjde, protože Mastný už zase chystá podrazy ve velkém stylu. Do Lumírova týmu si totiž nasadil už před létem špiona, kterého teď hodlá využít, a navíc se chce spolčit s Alešem. Jak na to zareaguje Gábina? A jak se jí daří po létě?

Pokračování 5 / 5

Karla a Mára se vrací

Skoro dva měsíce spolu Karla a Mára strávili na cestách, byli denně spolu a hodně toho zažili. Pomohlo to jejich vztahu, nebo jsou ve fázi ponorkové nemoci? A co je čeká s jejich blízkými? Obzvlášť Márův táta Luboš je na tom zle, o čemž nikdo netuší. A co bude po létě mezi Karlou a Jirkou Hermanem?

Doporučujeme

Články odjinud