Seriál Ulice: Budou lítat pěsti, Simona přijde o peníze a Ota bude vdovcem

Seriál Ulice: Budou lítat pěsti, Simona přijde o peníze a Ota bude vdovcem

Velikonoce v Ulici skončily, ale jejím obyvatelům klid nepřinesly. David bude opět pod nátlakem Aleny, Lumír se bude chtít prát a Simoně se problémy ne a ne vyhnout. Co dalšího je čeká tento týden?

Vendula versus Robert

Vendula na Velikonoce čekala na Roberta, do kterého je zamilovaná. Ten si však našel lepší zábavu a opět porušil slib, který dal Světlaně. S Denisou si totiž v její kanceláři užíval vášnivé hrátky, a tak ani nezaslechl kroky za dveřmi.

Byla to právě Vendula, která ho šla na radnici hledat. Jen si teď myslí, že slyšela Roberta se Světlanou. Pěkně zatepla vše řekne Lumírovi, který si takové věci nechce nechat líbit a chce si to s Robertem vyřídit ručně. Jakou lavinu událostí tenhle omyl přinese?

Pokračování 2 / 4

Otík pod čepcem

Ota se natolik zamotal do svých lží, až nakonec praskly a on dostal od maminky výprask jako malý kluk. Boženka na něj totiž byla tak naštvaná, že vzduchem lítaly facky. Odhalila totiž Otovu imaginární paní Olgu a rozhodla se vzít věci do svých rukou.

Chce, aby se Ota oženil s Hedvikou. Udělá z něj proto vdovce, ale jestli Ota konečně přestane kličkovat a dá se chytit do chomoutu, je zatím ve hvězdách.

Pokračování 3 / 4

David se musí rozhodnout

Alena se nevzdává a dál s Davidem manipuluje, jak to jde. David se má rozhodnout, jestli přijme nabídku práce, kterou by si pro něj přála Alena, nebo zůstane učit na gymnáziu, kde má sice méně peněz, ale zato ho práce baví.

Alena ho navíc tlačí, aby si spolu našli podnájem a bydleli sami. David se nakonec rozhodne pro gymnázium, z čehož má radost Tereza, zato Alena se pořádně rozčílí.

Pokračování 4 / 4

Simoniny útrapy

Simona to v životě prostě nemá lehké. I když získala svůj vysněný salón, na růžích ustláno opravdu nemá. Nejenže musí neustále odrážet dotěrnou Nyklovou, která se jí plete do podnikání, navíc se musí pomalu rozloučit se svým Rudou.

Ten má odjet na dva měsíce do Francie, a tak si ho Simona chce užít co nejvíc. A aby toho nebylo málo, z jejího účtu zmizí poslední peníze, které měla. Kdo jí je mohl vzít? A nechá Ruda svoji ženu takto trpět a opravdu nakonec odjede?

Doporučujeme

Články odjinud