Seriál Ulice: Další šikana, výslech na policii i nečekaný odchod

Seriál Ulice: Další šikana, výslech na policii i nečekaný odchod

Obyvatele Ulice čeká těžký týden. Márův táta bude bojovat o život, Bedřich zažije po návratu ze služební cesty šok, Gábina má nadále konfliktní vztah s Alešem stejně jako Šárka s Mastným. Co dalšího tento týden uvidíte v oblíbeném seriálu?

Mára se bojí o tátu

Márův táta žije už delší dobu na ulici a jak Mára a jeho blízcí zjistí, lítá asi v pořádném průšvihu. Začíná jít do tuhého a Luboš s Arnoštem bojují o přežití i o život. Márovi je jasné, že tuto situaci už sám nezvládne, a tak vše řekne mámě. Jak se k tomu Věrka postaví? A co se stane Lubošovi s Arnoštem?

Pokračování 2 / 6

Mastný se mstí

Mastný je zhrzený a chystá zákeřnou pomstu. Její pachuť brzy okusí Šárka, protože to je právě ona, komu se Radek Mastný bude mstít. Ten už má připravený plán a teď jen čeká na nejvhodnější okamžik, kdy plnou silou udeří. Šárku čekají křivá obvinění, další vydírání i šikana. Co na to řekne majitelka hospody Květa?

Pokračování 3 / 6

Bedřich je v šoku

Bedřich se vrací z několikadenní služební cesty v Německu a už se nemůže dočkat, až bude doma u svých holek. Těší se zejména na dceru, která mu hodně chyběla. Jenže šok, který přijde, opravdu nečeká. Jindra mu totiž oznámí, že od něj i s malou Ladou odchází. Co na to Bedřich a co se bude dít dál?

Pokračování 4 / 6

Veronika váhá

Veronika dostala zajímavou pracovní nabídku a stále se nedokáže rozhodnout, jestli ji má přijmout, nebo ne. Sice by se posunula o kus dál, hodně by toho ale také musela obětovat. Ve chvíli, kdy se má konečně rozhodnout, se ale najednou zjeví Lukáš Binar, který ji velmi zaskočí? Co Lukáš udělá? A jak Veronika situaci vyřeší?

Pokračování 5 / 6

Aleš se nevzdává

Gábina už má všeho plné zuby, zejména Aleše a jeho marných pokusů si ji získat. Má před sebou velmi těžké rozhodnutí, které by mohlo mít vliv i na její blízké. Do toho musí na výslech na policii, kde se dozví další novinky ohledně Aleše, který se jí začíná mstít. Jak to budou Gábina a Hynek řešit? A co na to Hynkova manželka Dáša?

Pokračování 6 / 6

Ota řeší problém

Ota Puklický bude během výtvarné výchovy hodně překvapený. Zarazí ho totiž dílo prváka Jakuba, u kterého si není jistý, zda jde o pubertální recesi, nebo vyjadřuje Jakubův závažný problém, který před ostatními tají. Co řekne Otovi Tereza? A jak bude Ota situaci řešit?

Doporučujeme

Články odjinud