45
Fotogalerie

Seriál Ulice: David řeší Terezu a Alenu, Robert je přistižen

Mezi obyvateli Ulice jsou momentálně na prvním místě vztahy. Slovo láska se tam skloňuje ve všech pádech a své o tom ví Matěj s Luckou, David s Terezou a Alenou i Vendula a Mário. Jak nečekané situace zamotají jejich životy tento týden?

Davidův návrat

David měl měsíc na to, aby dokončil svou učebnici a zároveň si rozmyslel, co dál. Už přes rok chodí s Alenou, ale táhne ho to k Tereze. Se kterou z nich tedy bude? Ke vztahům přistupuje zodpovědně, proto se po prázdninách rozhodl na vztahu s Alenou ještě zapracovat. Ale má takový vztah budoucnost, když ve skutečnosti miluje jinou? A jaké bude jeho shledání s Terezou, se kterou přestal téměř komunikovat?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 6

Lucka a Matěj

Velkou lásku začíná prožívat také Lucka, která se zamilovala do Matěje. Matějovi se líbí, má to ale malý háček. Jejich vztah nebere tak jako ona. Zatímco Matěj je vlastně první kluk, který Lucku takhle sbalil, on sám už má přeci jen leccos za sebou. Jak se jejich vztah vyvine? Už brzy dojde k velkému zlomu, který bude pro oba dva dost zásadní… Co se stane?

Pokračování 3 / 6

Marcelina noční můra

Jsou věci, kterými se člověk prostě nechlubí. Jednou z nich je život s alkoholikem, jenž je pro všechny peklem. Marcela by otce nejraději úplně vymazala ze svého života, jenže to není tak jednoduché, jak se zdá, byť ho její matka před časem z domova vyhodila. Marcele se táta znovu vrátí do života, opět se jí otevřou bolestivé rány, které ani čas zatím nedokázal zacelit…Jakými hrůzami si Marcela, její máma a malý bráška prošli? Co nešťastné Marcele oživí právě tyto vzpomínky?

Pokračování 4 / 6

Vendulin Mário

Vilma Nyklová si už před několika měsíci vzala do hlavy, že dá dohromady Vendulu a sympatického řezníka Pavla Pelce. Co na tom, že Pavel nyní chodí s jinou? Něco takového není pro Vilmu Nyklovou žádnou překážkou. Jakmile se ale objeví Mário, který Vendule před rokem zlomil srdce, Vilma Nyklová začne bít na poplach. S něčím takovým totiž rozhodně nepočítá. A nedej bože, aby Vendula zase ztratila hlavu… Čím Mário šokuje Nyklovou i Lumíra? Jak to spolu s Vendulou nyní mají?

Pokračování 5 / 6

Přistižený Robert

Robert ví, jak si získat ty, které potřebuje. Přesvědčivě lže do očí, téměř každou situaci dokáže mistrně obrátit ve svůj prospěch. Také společné rybaření s panem Peškem a tátou Adriany je pro něj jen příležitostí, jak se vetřít do rodiny. Jenže právě na Peškově chatě si pořádně zavaří. Evžen totiž náhodou zaslechne, jak s někým flirtuje po telefonu… Otevře právě tahle příhoda Adrianě a jejím blízkým oči?

Pokračování 6 / 6

Frantovy novinky

Jsou novinky, které někomu udělají obrovskou radost, a někoho naopak pořádně namíchnou. Takovou je i Frantova informace, že jeho partnerka Skyler odlétá kvůli skvělé pracovní příležitosti na tři měsíce do Ameriky. Tahle báječná zpráva má ale malý háček. Skyler je mámou ročního dítěte, které ji podle Anči nyní potřebuje více než kdy jindy. Franta si myslí, že právě tohle má jednoduché řešení. Jenže jeho rodiče jsou jiného mínění… Co Franta plánuje?

Doporučujeme

Články odjinud