Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
86
Fotogalerie

Seriál Ulice: Hospitalizace Kristýny, drama na výletě a Prokopův riskantní krok

V Ulici to bude tento týden opět pěkně vyostřené. Největší drama se bude konat kolem Kristýny. Zoufalý Luděk ji chce dostat ze spárů ezošmejda, proto navrhne její hospitalizaci na psychiatrii. Hynek zase opět zabojuje o Šimona a vymyslí výlet, který se změní v noční můru. Prokop nechce přijít o Magdu, a proto se odhodlá k riskantnímu kroku. A Nyklová se opět předvede a Kateřině pěkně zavaří.

Atmosféra kolem Kristýny houstne

Strach a bezmoc jsou živnou půdou pro rozhodnutí, která obvykle nepatří k těm nejlepším. K jednomu takovému nyní dospěje také Luděk, jenž se bojí o dceru Kristýnu hned z několika důvodů. Je mu jasné, že čím dál častější a silnější záchvaty úzkosti se neblaze podepisují na celém jejím organismu, což může ve finále vést k velkým zdravotním komplikacím. Zároveň je ochoten udělat cokoliv, jen aby dostal Kristýnu ze spárů koučky Julie, která je pro něj ukázkovým příkladem ezošmejda. Na základě doporučení odborníka, s nímž dceřinu situaci konzultoval, proto Blance navrhne, aby nechali Kristýnu hospitalizovat… Jak to Blanka vezme? Co udělá pro Kristýninu záchranu ona? A jaký další klín vrazí Julie mezi Kristýnu a její blízké?

Co vás čeká tento týden v Ulici? Podívejte se na video v úvodu článku! 

Pokračování 2 / 4

Výlet se promění v noční můru

Rodič, který bojuje o přízeň svého pubertálního dítěte, dokáže využít nejrůznějších prostředků, aby dosáhl svého. Nejinak je tomu také u Hynka, jenž nasadí opravdu těžký kalibr. Poruší všechna pravidla, na nichž ohledně Šimonovy výchovy trvá, a přichystá pro něj překvapení v podobě společného výletu do přírody, během kterého se chce blýsknout zvládnutými prvky z freerunningu a zároveň syna i něco naučit. Jenže ve chvíli, kdy se souhrou náhod zraní, se tenhle výlet pro něj promění v noční můru… Co se stane? Jak zaboduje Šimon? A kdo Hynka nakonec zachrání?  

Pokračování 3 / 4

Prokop bude kvůli Magdě riskovat

Umět naslouchat svému partnerovi, respektovat ho a zároveň se vyznat sám v sobě je občas hodně náročná disciplína. Své o tom vědí také Magda a Prokop, kteří se milují, stojí o sebe, současně ale v některých chvílích zareagují tak, že toho druhého nechtěně raní. O co více to mezi nimi kvůli jejich povahám křísne, o to intenzivnější a hezčí pak bývá vzájemné usmiřování. Prokopovi na Magdě hodně záleží, je to první holka, s níž má vážný vztah, s níž vydržel tak dlouho, a dokonce s ní i bydlí. Aby o ni nepřišel, odhodlá se k dost riskantnímu kroku, od něhož si slibuje velký restart jejich vztahu… Co udělá? A jak to přijme Magda?

Pokračování 4 / 4

Nyklová zkříží Kateřině plány

Zabavit malé dítě je občas velký kumšt. Kateřina si ale ví rady i v tomto případě. Pro Lexíka vymyslí zajímavou bojovku, při níž se klučina moc neunaví, zato si procvičí věci do školy, na něž neměl v poslední době ani pomyšlení. Ovšem nebyla by to Lexíkova babička Vilma Nyklová, aby zase něco nevyvedla a Kateřině nezkřížila její plány. Ani tentokrát se to samozřejmě neobejde bez humorné i dojemné dohry… Co vyvede svéhlavá Vilma Nyklová tentokrát? A jakou bojovku připraví na oplátku Lumír pro Kateřinu?

Doporučujeme

Články odjinud