Seriál Ulice: Jak se Magda rozloučí s mámou? Kdo vytvoří milostný trojúhelník

Seriál Ulice: Jak se Magda rozloučí s mámou? Kdo vytvoří milostný trojúhelník

Tento týden bude v Ulici opět hodně bouřlivý. Martin zjišťuje, jakou udělal životní chybu, Dan bojuje o přízeň Alice, Jana se pustí do Mareše a Mário se rve s celým světem. Co všechno se tento týden stane?

Magda trpí

Magda nyní prožívá hodně krušné chvíle ve škole i v soukromí. Mojmír Kalina si ji podá kvůli rozhodnutí její mámy, ona sama má co dělat, aby vše ustála a jakžtakž fungovala. Už brzy dospěje do bodu, kdy jí dojde, že vše je tak, jak má být, do bodu, který je pro její život v lecčems zlomový… Jaké dojemné chvíle zažije Magda spolu s Tomášem? Co jí hodně změní pohled na mámu? A čím ji překvapí Mojmír Kalina?

Pokračování 2 / 5

Martin rekapituluje

Martinovi se před pár dny zhroutil život jako domeček z karet. Všechny plány do budoucna jsou pryč, teprve nyní mu dochází, o co všechno přišel, když se rozešel s Veronikou kvůli Šárce. Teď ke všemu vyplouvají na povrch i Šárčina tajemství, v nichž hraje velkou roli kapitán Herman… Proč se Martin neudrží a vrhne se na Hermana přímo v hospodě? Jak to v trojúhelníku Martin – Šárka – Herman opět křísne? A jak to spolu nyní mají Martin a Veronika?

Pokračování 3 / 5

Dan překvapuje

Dan je v poslední době jako vyměněný. Pracuje na sobě, pomáhá, kde může, je spolehlivý, pohodový, plný elánu. Alici a Bedřichovi se navíc postará i o pořádné překvapení hned po ránu. Zatímco bezprostřední Alice ho bere jako mladšího bráchu, Bedřichovi i ostatním začíná být jeho proměna docela podezřelá. Proč? Čím překvapí Alici a Bedřicha? Co na sebe nevědomky prozradí? A čím Bedřicha moc nepotěší znalec lidských duší Miloš?  

Pokračování 4 / 5

Mareš řádí

Janě a Báře se vrátil před pár dny do života Radim Mareš, který Báru znásilnil a u Jany se o to pokusil. Nyní jim začíná otevřeně vyhrožovat kvůli trestnímu oznámení, jež na něj podaly, a taky jim slušně brnkat na nervy. Když se znovu objeví jako host v hospodě, Janě dojde trpělivost a přede všemi mu dá jasně najevo, co si o něm myslí… K čemu ji Mareš vyprovokuje? A jaké to má následky?

Pokračování 5 / 5

Zamilovaný Mário

Ája se na Mária pořád dívá svrchu. Manipuluje jím, jak potřebuje, využívá ho, aby získala co nejnižší trest za napadení Mastného. Zamilovaný Mário by jí snesl modré z nebe, pečuje o ni, chrání ji, klidně by se kvůli ní porval s celým světem. Již brzy udělá něco, co by do něj Ája ani nikdo jiný neřekl, něco, kvůli čemu ho Ája najednou uvidí úplně jinýma očima… Čeho všeho je Mário schopen kvůli Áje? Co s Ájou udělá provalení její minulosti a skandál kolem nahých fotek?

Doporučujeme

Články odjinud