Seriál Ulice: Jana a Jarda řeší vztah, Bedřich novou ženu a Ája se vrací

Seriál Ulice: Jana a Jarda řeší vztah, Bedřich novou ženu a Ája se vrací

V Ulici bude zase živo. Ačkoliv se v posledních týdnech řešil vztah Bedřicha a Anči, v Bedřichově životě se začne objevovat nová žena. Veronika si bude vybírat ze dvou mužů, mezi Janou a Jardou to bude napjaté a aby toho nebylo málo, vrátí se Ája. Co dalšího se stane tento týden v Ulici?

Bedřichův rockerský život i nová žena

Bedřich v poslední době nepřestává překvapovat Frantu i své blízké. Jeho parťákem se překvapivě často stává Honza, s nímž si rozumí čím dál víc. Tentokrát spolu s dalšími rockery zapaří jako za mlada, když jim ležel celý svět u nohou a jejich jedinou starostí bylo, jestli mají dostatečné zásoby pití. Bedřich se tak rozjede, že udělá něco, čím docela vykolejí i Frantu, který je u něj už na ledasco zvyklý. Něco, co by do něj nyní nikdo neřekl, něco, co se týká nové ženy v jeho blízkosti… Jak se Bedřichovi vymkne z rukou velký mejdan? A jaké to bude mít následky? 

Pokračování 2 / 7

Veronika mezi dvěma muži

Kolem nezadané, byť stále vdané Veroniky krouží hned dva sympaťáci najednou – milionář Lukáš Binar a stomatolog Patrik Rousek. Oběma se Veronika hodně líbí, oba o ni mají velký zájem, rádi by ji sbalili. Své sympatie i úmysly jí nyní dají dost zřetelně najevo, čímž ji docela zaskočí… Co všechno ti dva udělají, aby ji získali? Který z nich u ní má větší šanci?

Pokračování 3 / 7

Boj o Vojtu

Karle a Márovi se před necelými třemi týdny vrátil znovu do života malý Vojta. Opět je v dětském domově, má za sebou další traumatické zážitky. Karla a Mára se mu zase snaží pomoci, být mu oporou, nanovo se s ním pomalu sbližují. Teď ale zjistí, že nejsou jediní, kdo má o Vojtu enormní zájem. Začínají o něj překvapivě bojovat i jeho prarodiče Koderovi… Jaké špatné zprávy má pro Karlu a Máru ředitelka dětského domova? Co Karlu pořádně rozhodí?   

Pokračování 4 / 7

Temná mračna nad Denisou

Na radnici začíná docela přituhovat, protože jistí lidé nejsou spokojeni s vývojem tamní situace. Chtějí jasný výsledek za každou cenu, ať po dobrém, či po zlém. Když to není schopen zajistit Lumír, nasadí jiné, mnohem silnější páky. A ujme se toho Pokladník osobně… Co a proč hrozí Denise Mastné? Co všechno nátlak na ni to rozpoutá? A jak se k tomu postaví Lumír?   

Pokračování 5 / 7

Ája je zpět

Ája už brzy přiletí ze své luxusní dovolené, z níž přiveze dárky pro Pokladníka i Lumíra. Kvůli nim se s nimi ale nesetká. Zajímá ji, jaký dárek na přivítanou dostane ona od nich… Splní pánové její očekávání? Co má Ája za lubem?  

Pokračování 6 / 7

Komplikace u Kataríny

Kataríně i Matějovi se splnilo jejich velké přání – jsou spolu. Katarína navíc čeká dítě, takže za pár měsíců by mohli být šťastnou rodinkou. Jenže by to nebyli oni, aby se jim všechno opět nezačalo komplikovat… Co se stane? A jak to odnese Katarína?   

Pokračování 7 / 7

Jana a Jarda

Jana a Jarda se neviděli od návratu z veletrhu, jenž pro ně byl v mnohém přelomový. Setkají se až nyní a docela slušně to s nimi zamává. Atmosféra by se dala v tu ránu krájet, napětí mezi nimi je naprosto hmatatelné, oba se snaží našlapovat po špičkách kolem ožehavého tématu, kterým je jejich vztah… Jak to spolu nyní mají? A k jaké zásadní věci se Jana odhodlá?

Doporučujeme

Články odjinud