Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
99
Fotogalerie

Seriál Ulice: Karla v koncích, Bára neudrží nervy na uzdě, Gábina je ve střehu

Tento týden to bude v Ulici drama. Karla s Márou zažijí napjaté chvilky před důležitou schůzkou, Bára už nezvládne, jak si Skyler vychutnává svůj triumf. Do života Gábiny a Jirky Hermana zase vstoupí novinář Tomášek, který jim na podzim ztrpčoval život.

Drama u Máry a Karly

Ať plánujeme sebelépe, občas je to k ničemu, když zasáhne tzv. vyšší moc. Přesvědčí se o tom také Karla a Mára, kteří vytrhnou trn z paty Evě Knoblochové a narychlo jí pohlídají syna Miloška, jenž je spolužákem jejich Vojty. Ovšem tenhle dobrý skutek se jim vzápětí vymstí. Miloškovi se u nich udělá zle, což znamená vše přeorganizovat, aby ho odvezli domů. To je bohužel jen začátek. Večer už má teplotu také Vojta, takže je jen otázka času, kdy onemocní i malý Kustík. To vše jen den před důležitou schůzkou, kterou chtějí za každou cenu utajit před Márovými rodiči… Proč? Co si od tohoto tajného setkání Karla a Mára slibují?

Co vás čeká tento týden v Ulici? Podívejte se na video v úvodu článku! 

Pokračování 2 / 4

Kdo zaujme Magdu?

Nováčci v kolektivu jsou vždy středem pozornosti, ať už zjevně, nebo skrytě. Navíc by bylo dobré je co nejdřív zasvětit, jak to chodí, aby si rychle zvykli. To nyní řeší i Magda a její třída. Krátce po začátku pololetí k nim totiž přestoupí dvojčata Marek a Matěj Dvořákovi, sympaťáci, kteří s navazováním kontaktů nemají žádný problém. Zejména holkám kluci hned padnou do oka. Proto celkem přivítají Magdinu prosbu, aby jim pomohly zorientovat se ve škole… Čím kluci okamžitě zaujmou? A kdo se jich ujme?

V roli nově příchozích studentů se představí dvojčata Jiří a Jan Dlouzí, synové herecké legendy Vladimíra Dlouhého a jeho ženy Petry Jungmanové, kterou diváci Ulice znají coby Martu Seidlovou, po rozvodu Kohákovou, bývalou snachu Amálie Peškové.   

Pokračování 3 / 4

Bára se neudrží

Neplánované setkání s tím, kdo nám zlomil srdce, a jeho novou láskou dokáže s člověkem obvykle pořádně zamávat. To se stane i Báře, jež se před měsícem rozešla s Františkem poté, co zjistila, že jí byl nevěrný s bývalkou z Holandska. Skyler si nyní svůj triumf náležitě užívá a Báře dává všelijak najevo, co si o ní myslí. Bára se snaží ovládat, jak jen to jde, ale jsou chvíle, kdy prostě neudrží nervy na uzdě. K tomu dojde i dnes, když na cvrlikající dvojici náhodou narazí v Coolně… Jak zareaguje? Co všechno toto setkání rozpoutá a s jakými následky?

Pokračování 4 / 4

Nepříjemné setkání

Jen co se zablýskne na lepší časy, obvykle se připomene to, na co by člověk rád zapomněl. V případě Gábiny a Jirky Hermana to je novinář Tomášek, který jim na podzim hodně znepříjemnil život svými články o Šimonovi a jeho zkratu ve škole. Přestože se tento redaktor hájí, že chce podávat nestranné zprávy, jeho informace jsou dost zkreslené a čiší z nich hon na čarodějnice. Gábina je proto okamžitě ve střehu, když se Tomášek objeví v jejím salonu. A jak předpokládá, není to jen tak. Tomášek je totiž na stopě další velké kauzy… Jaké? Na koho se ambiciózní novinář zaměří tentokrát a proč?

Doporučujeme

Články odjinud