Seriál Ulice: Kataríně a Matějovi se naprosto změní život. Co se stane?

Seriál Ulice: Kataríně a Matějovi se naprosto změní život. Co se stane?

Ani týden před Vánocemi nebude v Ulici klid. Radka Mastného nezajímá, že se blíží svátky klidu a míru, a vesele škodí dál. Matěje s Katarínou čeká velká událost a Adriana šokuje svoji rodinu. Co dalšího se stane tento týden v Ulici?

Nelítostná pomsta

Radek Mastný nehodlá šetřit ani Lumíra, ani jeho rodinu, i když je advent a vánoční svátky se rychle blíží. Tím spíš Lumírovi s chutí zasadí další ránu. Tentokrát padne do jeho spárů nic netušící Světlana, které s gustem otevře oči a poví jí celou pravdu a jejím manželovi… Co všechno se od něj Světlana dozví? Jak zareaguje? Co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině? A k čemu to vyprovokuje Lumíra?

Pokračování 2 / 5

Výbuchy emocí

Martin si myslí, že Filipa zkrotí, ale ten ho každým dnem hravě vyvádí z omylu svým drzým, arogantním chováním. Aby toho nebylo málo, vloží se do dění kolem Filipa i děda Josef, který si podá nejen svou dceru Veroniku, ale také Martina, jak jen on to umí. U Maléřových to týden před nejkrásnějšími rodinnými svátky v roce zabouří tak, že ve vzájemných vztazích to vypadá na obrovskou paseku, jež se hned tak nespraví… Co se stane? Jak chce vzít záležitosti kolem Filipa do rukou Josef?

Pokračování 3 / 5

Velké překvapení

Snad každý z nás touží strávit Vánoce se svými blízkými, v rodinném kruhu. Bez nich by to nebyly ty nejkrásnější svátky v roce. Takhle to vnímá i Adriana, která se rozhodne překvapit svou rodinu. Aniž by jí předem dala vědět, sedne i s malou Klárkou na letadlo a přiletí na Vánoce do míst, kde měla spoustu let domov, do míst, kde žijí táta, děda, Amálka, teta Marie, Blanka a její děti… Co Adrianu čeká doma? Čím šokuje své blízké?

Pokračování 4 / 5

Nejkrásnější dárek 

Katarína je stále jako tělo bez duše, ale změnit to nedokáže, i když má obrovskou oporu v Matějovi a své rodině. Jako by pořád na něco čekala, něčeho se obávala. Až dnes dojde k něčemu, co ji donutí vylézt ze své ulity, k něčemu, co je pro ni i celou její rodinu novým začátkem… K jaké velké události dojde? Co to udělá s Katarínou? A na čem se nakonec dohodnou s Matějem jen pár dní před koncem roku, který jim od základů změnil jejich životy?

Pokračování 5 / 5

Splněná přání

O Vánocích se dějí zázraky, proto i Karla a Mára udělají vše pro to, aby jeden takový malý zázrak zažil také Vojta. Pomohou jim s tím jejich blízcí, kteří už berou Vojtu jako vlastního a snesli by mu modré z nebe. Právě díky nim zažijí Karla a Mára nejkrásnější Vánoce, i když Štědrý den je až za pár dní. U nich se ale naděluje již dnes. Dokonce dojde i na malý vánoční zázrak… Jaké přání se splní Vojtovi? Co je pro Karlu a Máru víc než všechny dárky světa?

Doporučujeme

Články odjinud