Seriál Ulice: Koblihová válka, boj o dítě i životu nebezpečné pátrání

Seriál Ulice: Koblihová válka, boj o dítě i životu nebezpečné pátrání

Také další týden v Ulici přinese mnoho nových událostí. Svatbu Venduly a Pavla opět ohrozí babičky, Bedřich zuby nehty bojuje o dceru, Věrčino pátrání po Lubošovi je čím dál nebezpečnější a Tomáš má vážné potíže. Co dalšího se stane v Ulici?

Bude svatební cesta?

Pro zamilované páry bývá svatba a svatební cesta to nejkrásnější období. Vendula s Pavlem mají líbánky naplánované v Egyptě, kde si chtějí užívat jeden druhého. Vše už je domluvené a zařízené, svatební cesta pro novomanžele Pelcovy je připravena. Na poslední chvíli se ale vše změní. Opět jsou na vině babičky, které si prostě nedají pokoj, do situace se namočí také Mário a v neposlední řadě je na vině i zaťatost Venduly a Pavla. Co se stane? A proč v pekařství dojde k opravdové koblihové válce?

Pokračování 2 / 7

Bedřich a jeho rozhodnutí

Bedřich je v nezáviděníhodné situaci, ve které by asi nechtěl být nikdo. Opustila ho partnerka i s dítětem, které miluje nade vše na světě. Jindra se před třemi týdny odstěhovala i s malou Ladou k Honzovi a Bedřich to těžce nese. O Jindru vlastně příliš nestojí, nedokáže ale zvládnout odloučení od dcery. Navíc má pocit, že Jindra s Honzou mu naschvál brání vídat Ladu jako dřív. Bedřichova trpělivost je u konce a Jindru pošle do patřičných mezí. Čím jí bude vyhrožovat? A co na to Jindra a Honza?

Pokračování 3 / 7

Věrka se nevzdává

Věrka Marečková se za každou cenu snaží vystopovat svého bývalého manžela Luboše, který před časem zmizel a nikdo o něm nic neví. Když už to vypadá, že je konečně se synem na stopě a chybí jen krůček ke společnému setkání, přijde další zlom. Ani tentokrát se ale Věrka nevzdává a udělá něco, od čeho by ji každý normální člověk ihned odradil. Také se jí to nehezky vymstí a spustí to sled událostí, kdy půjde i o život. Co se stane? A čí život bude ohrožen?

Pokračování 4 / 7

Anča múzou

Miloš je do Aničky beznadějně platonicky zamilovaný a touží jí vyznat lásku. A to i přesto, že mu Anča dala jasně najevo, že mezi nimi nikdy nic nebude. Milošovi to ale nestačí a snaží se dál. Anča je pro něj múzou, kvůli které dokonce píše i verše, kterými chce Anče dát najevo, co pro něj znamená. A že to nejsou ledajaké verše! Jaké bude Milošovo vyznání lásky? A co na to Anička?

Pokračování 5 / 7

Tomáš má potíže

Tomášovi je poslední dobou čím dál hůř, a to i přestože je podle lékařů zdravý. Tomáš si myslí, že za to může rozchod s Táňou i rostoucí věk, ale i tak se mu nezdá, jak to s ním jde rychle z kopce. Nakonec odhalí, jaké testy mu Ota vlastně dával, a to ho znepokojí ještě víc. Co Tomáš přizná? A co stále tají Tereze?

Pokračování 6 / 7

Jak to mají Šárka s Martinem?

Už před čtyřmi lety byla Šárka do Martina zamilovaná, tehdy jí ale Martin dal najevo, že jsou pouze přátelé, a o vztah s ní nestál. Šárka se s odmítnutím chvíli vyrovnávala, nakonec však na přátelství přistoupila a letos v létě mu dokonce představila svého nového přítele. Jenže pak jí Martin byl velkou oporou ve chvílích, kdy ji obtěžoval a šikanoval její šéf, a zdá se, že stará láska opět zahořela. Šárka si uvědomí, že k Martinovi cítí něco víc. Jak to ale má Martin?

Pokračování 7 / 7

Marie v slzách

Marie je pro všechny okolo pozitivní osobou, je stále nabitá energií a pořád srší dobrou náladou. Je tu pouze jeden člověk, který zná její tajemství, kvůli němuž si před několika měsíci sáhla na dno. I když už to vypadá, že má Marie všechno zlé za sebou, stačí jeden telefonát a noční můra je zpět. Proč Marie skončí v slzách? A co všechno si se svým bratrem Vlastimilem Peškem tají?

 

Doporučujeme

Články odjinud