Seriál Ulice mapuje životy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice mapuje životy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice mapuje životy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
Seriál Ulice mapuje životy několika rodin Foto: Archiv TV Nova
72
Fotogalerie

Seriál Ulice: Kristýna pod vlivem Julie, rodinný trapas a pátrací akce

Tento týden se situace v jednotlivých příbězích bude pěkně vyostřovat. Kristýna dává svůj život plně do rukou Julie, protože věří, že ji zbaví panických atak, a Tonda s Lumírem se dají do dohazovací akce, která bude mít trapnou dohru. Hynek bude mít pak díky Jirkovi Hermanovi eso v rukávu v boji o Šimona a pravda kolem dvojčat vyplouvá pomalu na povrch.

Kristýna se řítí do průšvihu

Co může být horšího než se bezmocně dívat, jak se vaše dospělé dítě ničí? Tímto peklem si nyní procházejí Blanka, Evžen a Luděk, který teprve teď zjišťuje, proti jakému soupeři stojí. Julie má na Kristýnu takový vliv, že z toho všechny mrazí. Kristýna jí bezmezně důvěřuje, věří, že pouze s její pomocí porazí panické ataky. Momentálně však nemá na terapie peníze. Pro Julii to ovšem není překážka. Rychle přispěchá s řešením, jež všechny naprosto šokuje a které jim potvrdí, že je opravdu zle… Proč je na Julii krátký i Luděk se svými konexemi a schopností manipulovat lidmi, jak potřebuje? Co Julie navrhne Kristýně? A proč začnou Kristýnini blízcí bít na poplach?  

Co se tento týden děje v Ulici? Podívejte se na video v úvodu článku!

Pokračování 2 / 4

Tonda s Lumírem kují pikle

Rodiče jsou občas schopní čehokoliv pro blaho svých dětí. Nejinak je tomu také v případě Lumíra Nykla a Tondy Hložánka, otců, kteří jsou na své ratolesti náležitě hrdí, byť jim svým specifickým jednáním občas docela slušně zatápějí, samozřejmě v dobrém. Také tentokrát se ti dva vyznamenají tak, že by se Jirka Hložánek nejraději na místě propadl do země. Jeho táta se totiž rozhodne, že ho dá dohromady s Martinou, Kateřininou dcerou. V Lumírovi Tonda získá cenného komplice, a tak může dohazování začít s plnou parádou. O tom, že z toho kouká další pořádný rodinný trapas, asi netřeba pochybovat… Co Tonda s Lumírem zase vyvedou? A jak to vezmou Jirka a Martina, které ti dva dostanou do docela prekérní situace?   

Pokračování 3 / 4

Jirka Gábině zavaří

Každý má čas od času den, kdy se mu to sejde tak, že je všechno špatně. Jirka Herman se v tom plácá už docela dlouho. Stále je postavený mimo službu, což nese čím dál hůř. Toho využije redaktor Dalibor Tomášek, jenž za ním přijde s návrhem, který Jirku hodně zaskočí, byť si myslel, že u Tomáška ho už nic nepřekvapí. Jeho frustrace tím dostoupí vrcholu, a tak znovu upustí páru svým osvědčeným způsobem. Bohužel se k tomu shodou náhod nachomýtne také Hynek, jenž toho hbitě využije ve svůj prospěch a proti Gábině. I přes jejich předchozí domluvu totiž chce, aby Šimon u něj zůstal bydlet už napořád… Co Jirka Herman provede, že tím Gábině tak zavaří? Jak na Hynkovo rozhodnutí zareaguje Šimon? A čím Jirku Hermana tak rozhodí redaktor Tomášek?

Pokračování 4 / 4

Magda, Prokop a Ota na tenkém ledě

Nakolik by měli pedagogové zasahovat do života svých studentů, pokud není úplně standardní? Matěj a Marek Dvořákovi se jeví jako naprosto bezproblémoví studenti, kteří před nedávnem jen využili toho, že jsou dvojčata, a tak zkusili, co jim ve škole projde. Od té doby sekají latinu. Magda, Ota i Prokop je ale mají už raději na mušce, neboť je kolem nich stále až příliš záhad. Teď pedagogové poměrně nečekaně přijdou na kloub několika z nich. Stačí, aby se klukům udělalo ve škole zle, a hned vyplují na povrch věci, které jsou pro jejich vyučující i vedení školy hodně diskutabilní… Jak se k nim Magda, Prokop a Ota postaví? Na jak tenkém ledě se kvůli nemocným klukům ocitnou? A co odhalí z jejich soukromí?  

Doporučujeme

Články odjinud