Seriál Ulice: Křivá obvinění, usmiřování, pomsta i velké rozhodování

Seriál Ulice: Křivá obvinění, usmiřování, pomsta i velké rozhodování

V Ulici se po svatbě Terezy a Davida vrací vše zpět do starých kolejí, klid si ale její obyvatelé neužijí. Mára stále hledá svého tátu, Blanka zase nový domov. Mastný chystá pomstu a Jindra řeší životní rozhodnutí. Co čeká další obyvatele Ulice tento týden?

Blanka hledá nový domov

Blanka Voláková, Peškova neteř, začíná nový život. Manžel ji nedávno opustil kvůli jiné ženě a Blanka teď hledá místo, kde bydlet, pokud možno nejdál od míst, kde předtím žila s manželem. Nakonec se rozhodne na čas zůstat v domě svojí sestřenice Adriany. Jaký to bude mít vliv na rodinné vztahy? A jak bude vycházet s Evženem, se kterým se nesnáší?

Pokračování 2 / 7

Mára hledá tátu

Najít člověka, který úplně přestal komunikovat s rodinou a blízkými, není jednoduché. Mára se o tátu bojí a začíná tušit, že je v maléru. Brzy se dozví, že situace je daleko horší, než by si kdy dokázal představit. Co se Mára dozví? A proč bude z táty pořádně na nervy?

Pokračování 3 / 7

Ája se nebojí ničeho

Že je Ája nebezpečná a zákeřná mrcha, není žádná novina. Dojde to i Tondovi Ložánkovi, který stojí Áje v cestě. I Mário dostane lekci, když se konečně odhodlá pozvat Áju na rande. To vše ale bude slabým odvarem toho, co rusovláska předvede Lumírovi. Její křivá obvinění budou mít velké následky. S čím Ája přijde? A jak se zachová Lumír?

Pokračování 4 / 7

Sourozenci se usmiřují

Třicet let je dlouhá doba, a pokud tak dlouho s někým nemluvíte, jde usmiřování těžce. Marie se s Peškem snaží usmířit za každou cenu a zkouší navázat na staré dobré časy, kdy si ještě rozuměli. Staré křivdy ale jen tak nezmizí, obzvlášť pokud zůstaly nevyřešeny. Marie tak otevře velmi citlivé téma, kterým svého bratra naštve. Co Peška rozčílí? A co mu je stále podezřelé?

Pokračování 5 / 7

Mastný a jeho pomsta

Mastný dostal od Šárky pořádnou lekci, což pěkně zamávalo s jeho ješitností. Samozřejmě si to nenechá líbit a Šárce se hodlá pomstít. Už několik týdnů si s ní pohrával a Šárka musela snášet jeho šikanu, sexuální obtěžování, výhrůžky i vydírání. Nenechala si to ale líbit, což Mastný nenechá jen tak. Co krásné servírce provede?

Pokračování 6 / 7

Jindra se rozhoduje

Jindra stojí před velkým rozhodnutím. Zvítězí u ní rozum, nebo cit? Honzu si sice stále zakazuje, na druhou stranu si ale uvědomuje své city k němu i to, co jí v životě chybí. Ví, že je Bedřich skvělý táta jejich dítěte i dobrý partner, zároveň jí ale dochází, že ji nemiluje. Není mezi nimi žádná chemie a je zřejmé, že ani nikdy nebude. Jindra neví, jestli má zůstat ve vztahu s Bedřichem, kde má svoje jistoty, nebo zariskovat a jít za svým srdcem. Co ji donutí se rozhodnout?

Pokračování 7 / 7

Tereza má obavy

Tereza poslední dobou zaznamenala, že její táta není ve své kůži. Na to, že je Tomáš občas roztržitý, už si všichni zvykli a Tereza by tomu ani nepřikládala důraz. Jenže situace se přiostřuje a navíc se stane něco, co rozhodí nejen ji, ale i samotného Tomáše. Ten si v tu chvíli sám uvědomí, že se s ním něco děje? Co to je a co se stane?

Doporučujeme

Články odjinud