Jarda a Lenka Archiv TV Nova

Jarda a Lenka Archiv TV Nova

Cyril a Miriam Archiv TV Nova
Jan a Lída Archiv TV Nova
Olda a Jitka Archiv TV Nova
Vasil a Ingrid Archiv TV Nova
18
Fotogalerie

Seriál Ulice: Která svatba se vyvedla a jaká manželství fungují dodnes?

Už na podzim se v seriálu Ulice odehrají hned dvě svatby. Své "Ano" si hodlají říct nejen Tereza s Davidem, ale i Terezy táta Tomáš a jeho nastávající. Jak budou obě svatby vypadat, je zatím tajemství. Vzpomenete si ale na všechny svatby, které se v Ulici odehrály v minulosti?

Ulice běží na českých obrazovkách už dlouhých třináct let a za tu dobu se v seriálu odehrála pořádná řádka svateb. Někteří stanuli před oltářem dokonce dvakrát! Ano, hádáte správně, byli to Lumír a Světlana. Před oltářem stanula i Lumírova matka Vilma Nyklová, která si vzala Miloslava Stárka.

Co se svateb týče, nejvíc zkušeností má Simona. Absolvovala dvě vlastní svatby, další chystala pro Pepana a jeho druhou ženu Blaženu a s organizací svatby pomáhala také Jirkovi a Martinovi.

I u Hejlových zavládlo svatební veselí hned několikrát. Dvakrát se chystala svatba Jardy a Lenky, vdávala se také Miriam. Kvůli osudové lásce k Cyrilovi opustila Miriam svého přítele Vlastimila Peška jen pár týdnů před jejich svatbou.

Další svatbu zrušila Peškova vnučka Adriana, která si měla brát Eddieho, ale odhalila jeho románek se Zorou. Nakonec se Adriana vdala za Roberta, ale sňatek neskončil šťastně a nyní je Adriana mladou vdovou. Oženit se stihl i její dědeček Vlastimil, který si vzal svoji Amálku.

Manželství, která neskončila šťastně, ale bylo v Ulici hned několik. Rozvodem skončil vztah Aničky a Bedřicha, šťastné manželství neprožili ani Ingrid a Vasil. Smůlu v lásce měli také Libuška s Eliášem.

Naopak zuby nehty drží své manželství Eva s Milošem a šťastný život prožívají Lída s Honzou i Bára s Ondřejem. Jaký je manželský život, naopak neokusil Ota, který nechal Hedviku stát přímo před oltářem.

Podívejte se na záběry ze svateb v naší fotogalerii v úvodu článku!

Doporučujeme

Články odjinud