Seriál Ulice: Má Blanka novou známost? Proč si Radka projde peklem?

Seriál Ulice: Má Blanka novou známost? Proč si Radka projde peklem?

Podlehnou Šárka s Martinem vzájemné přitažlivosti, nebo odolají? Co Marie provede Vlastimilu Peškovi? Z čeho bude Věrka na prášky? Tento týden bude v seriálu Ulice opět pěkně rušno.

Nepovolená láska

Jak odolat zakázané lásce? Šárka i Martin bojují se svými city už přes měsíc. Martin nechce být Veronice nevěrný, jenže do Šárky se zamiloval. Samotná Šárka je do Martina zamilovaná již několik let. Tehdy ji odmítl, teď jí dal naopak nechtěně naději, že by spolu přeci jen mohli něco mít. Ve chvíli, kdy se zdá, že překročí pomyslnou mez, se ale stane něco, co Martina rychle vrátí do reality. To je však jen začátek muk, která ti dva zažijí… Co se stane? Jaké zoufalé věci udělají? A jak se s kopačkami od Šárky vyrovnává Jirka?

Pokračování 2 / 7

Neznámý muž na scéně

Blanka a Evžen kolem sebe krouží už docela dlouho. Zpočátku bylo každé jejich setkání tancem na minovém poli a obvykle skončilo nějakou katastrofou. To se naštěstí změnilo. Postupem doby oba zjistili, že ten druhý není tak strašný, jak se jim zpočátku zdálo. Jen co si k sobě našli cestu, přiletí bohužel další ťafka, která hlavně Evžena hodně zasáhne. Blanku totiž nachytá celou rozzářenou ve společnosti neznámého muže, ke kterému má evidentně velmi blízko… Co je pro Evžena hodně hořkou pilulkou? Jaký vztah má Blanka s Patrikem v podání Jiřího Hány?

Pokračování 3 / 7

Marie si udržela nadhled

Jak se vypořádat se strachem o život či nemocniční nudou? Marie na to má zaručený recept – snaží se vše brát s nadhledem a pokud možno i humorem. Ten je v jejím případě hodně specifický a ne každý ho dokáže přijmout. Její blízcí jsou už na ledasco zvyklí, ovšem Marie i je dokáže takřka denně něčím překvapit. Tentokrát to nejvíc odnese Vlastimil Pešek, ze kterého si vystřelí hned několikrát. Ten jí ale nezůstane nic dlužen… Co Marie provede Vlastimilu Peškovi? Jak na tom je po operaci? A co tahle zkušenost udělala se sourozeneckým vztahem Marie a Vlastimila?

Pokračování 4 / 7

Věrka je pořád ve stresu

Strach o život vlastního dítěte znají asi všechny mámy, kterým není osud jejich dítěte lhostejný. Přitom věk potomka v tomto případě nehraje žádnou roli. Věrka se v poslední době nervovala hlavně kvůli Lubošovi, o kterém dlouho neměla žádné zprávy. Teď s ní však zamávají novinky o Kryštofovi a Karle. Konečně se i ona dozví, jak dramatické bylo Ctiborovo zatčení. Bohužel se k ní donese verze značně zveličená, což se neobejde bez následků… Z čeho bude Věrka na prášky? A jak to ovlivní vztahy v rodině?

Pokračování 5 / 7

Budou Anča a Petr bydlet spolu? 

Kdy je ten správný okamžik navrhnout partnerovi společné bydlení? Anča chodí s Petrem již několik měsíců, ale zatím žije každý z nich ve svém bytě. To má svá pro i proti. Někomu to takhle vyhovuje, Anča ale dospěje k rozhodnutí právě tohle změnit. Ráda by vztah s Petrem posunula zase o kousek dál a také s ním trávila více času… Jak na to Petr zareaguje? A čím Anču překvapí Miloš?

Pokračování 6 / 7

Holky si vyrazí

Bruna a Tobiáše hned tak nějaká holka z míry nevyvede. Oba mají docela vysoké nároky, oběma v minulosti nechtěně zlomila srdce ta, kterou si vyhlédli. Kluci se do žádného seznamování proto dvakrát nehrnou. To se ale rychle změní ve chvíli, kdy se v Coolně objeví Jana s Rozinou. Přestože Tobiáš Rozinu zná, i jemu spadne čelist při pohledu na ni a její bezprostřední kamarádku, která se s ničím nepáře… Co na sebe Jana prozradí? Proč se Rozina s Tobiášem sejde? A čím holky vykolejí Bruna?

Pokračování 7 / 7

Radka si projde peklem

Špatné zprávy obvykle přicházejí hodně nečekaně. Tentokrát zasáhnou Radku, jež ani v nejmenším netuší, čím si právě teď prochází její ženatý syn. Je jí sice trochu divné, že se mu nemůže dovolat, ovšem důvod, proč tomu tak je, by ji nenapadl ani ve snu. O to větší šok zažije, když se to dozví. A aby toho nebylo málo, dočká se pořádně ledové sprchy od své snachy, se kterou až dosud vždy vycházela… Co Radku raní nejvíc? A kdo jí je překvapivě největší oporou?

Doporučujeme

Články odjinud