Seriál Ulice: Mára žádá o ruku, Martin řeší dítě, Adam kryje Kristýnu

Seriál Ulice: Mára žádá o ruku, Martin řeší dítě, Adam kryje Kristýnu

I přes stávající situaci, kterou ovlivnil koronavirus, oblíbený seriál Ulice pokračuje. Můžete ho sledovat v běžném čase, omezení se týká pouze jednoho dílu. Ulice tak v současné době poběží jen od pondělí do čtvrtka. Co se v seriálu odehraje tento týden?

Chce Martin dítě?

Martinův vztah se Šárkou se před pár dny otřásl v základech kvůli Martinově péči o nemocnou Veroniku, jež byla podle Šárky v mnoha směrech přehnaná. Šárka si už delší dobu připadá na vedlejší koleji, Martinovi přiznala, že si takhle jejich vztah opravdu nepředstavuje. Martin se nyní snaží vztah se Šárkou zachránit, bojuje o ni, aby ji neztratil. Díky tomu dospěje i k několika zásadním rozhodnutím. Jakým? A jak na to zareaguje Šárka? Jak se Martin staví k Šárčinu přání posunout jejich vztah dál a mít dítě?

Pokračování 2 / 5

Mára chce žádat o ruku

Jak dát najevo té, na které vám opravdu záleží, že ona je ta pravá, že s ní chcete strávit zbytek života? Mára se k tomu odhodlává již delší dobu, teď se rozhodne jít do toho. Jenže v případě Karly to není tak jednoduché, jak si původně myslel. Rád by ji požádal o ruku způsobem, který je hodně romantický, tak, aby na to nikdy nezapomněla. Co vymyslí? Jaké jsou plány a jaká realita?

Pokračování 3 / 5

Danův trapas

Jak těžké to má občas kluk, který je na všechno sám a o němž si téměř všichni myslí, že je naprostý mimoň? Jaké trapasy se mohou stát snad jen jemu? Osiřelý Dan se snaží prát se životem, jak jen může, ale osud mu neustále hází nové a nové klacky pod nohy. Tentokrát se mu přihodí takový trapas s Alicí, že je rudý až za ušima a nejraději by se na místě propadl do země… Při čem ho Alice nechtěně přistihne? Jak zareaguje? A co Dana srazí tento týden do kolen? Co je pro něj další velká rána?

Pokračování 4 / 5

Mário je zamilovaný

Co je pro nás ve vztahu nejdůležitější? Každý to má jinak. Zaláskovaný Mário chce být se svou holkou zákonitě co nejvíce a užít si i trochu intimity. O to víc ho překvapí i potěší její reakce, když to na ni zkusí. Jeho vyvolená s tím totiž nedělá žádné cavyky, právě naopak. Jde přímočaře na věc. Ale i to má jeden drobný háček… Jaký? A jak se s tím zamilovaný Mário popasuje? Jakou dračici si nabrnknul?

Pokračování 5 / 5

Adam kryje Kristýnu

Co dokážeme u svých blízkých tolerovat, a co je pro nás už přes čáru? Jak drsné může být občas prozření? Adam je Kristýně oporou, může se na něj spolehnout, zejména co se Denise týče. Kryje ji, vychází jí vstříc, jen aby se s Denisem mohla vidět. Věří jí, že Denis není žádný feťák a ani nedealuje. Teď ale zjistí, jak slepá může být láska a co je Denis doopravdy zač. Co je pro něj pořádně ledová sprcha? Jak si to vyřídí s Kristýnou? A co to udělá s jejich sourozeneckým vztahem?

Doporučujeme

Články odjinud