Seriál Ulice: Martin se musí rozhodnout, Anča má nabídku a Filip průšvih

Seriál Ulice: Martin se musí rozhodnout, Anča má nabídku a Filip průšvih

Tento týden se v Ulici budou řešit zejména vztahy. Martin se musí rozhodnout mezi Šárkou a rodinou, Magda si zase má vybrat mezi Jirkou a Mikim. Co dalšího se odehraje tento týden v Ulici?

Magda mezi Jirkou a Mikim

Je důležitější přátelství, nebo holka? Jirka i Miki mají o Magdu už dlouho zájem a rádi by s ní byli. Ze začátku šlo sice jen o sázku a žert, teď je ale celá situace pro oba dost vážná. Hrozí klukům, že se spolu kvůli Magdě přestanou přátelit? A co na to všechno říká Magda, která oba kluky brala až doteď jako své kamarády?

Pokračování 2 / 6

Šárka versus Veronika

Šárka je sice ráda, že se situace s Martinem vyvíjí v její prospěch, ale i tak začíná tlačit na pilu a chce víc a víc. Oba svým chováním riskují, že bude jejich vztah brzy odhalen. Šárka ale i tak nutí Martina, aby si konečně vybral mezi ní a svojí rodinou. Jak na to Martin zareaguje? A kdo je spolu přistihne?

Pokračování 3 / 6

Lumír se mstí

Lumír je v touze po pomstě už schopen téměř čehokoliv. Chce Mastného srazit z jeho trůnu a vrátit mu příkoří, které Lumír a jeho rodina kvůli Mastnému museli vytrpět. Lumír ale nekouká napravo nalevo, a tak jeho první útok schytal hlavně Standa Hložánek a nyní je zase v ohrožení jeho vlastní matka nebo Denisa Mastná. Mastný se stále cítí neohrožen, ale to jen do chvíle, kdy do hry vstoupí jeho bývalá manželka Milena Pumrová. Jaké tajemství má ona? A jak to ohrozí Mastného?

Pokračování 4 / 6

Pravda pro Marii

Kdy si jsme natolik jistí novým vztahem, že se rozhodneme jít s kůží na trh a přiznat vše svým blízkým? Blanka všem dlouho tajila, že chodí s Evženem. Nyní stojí před nelehkým úkolem – říct to své rodině, hlavně matce, která má na Evžena svůj názor. Jak tenhle pokus dopadne? A jaká návštěva naprosto šokuje Blanku i Evžena?

Pokračování 5 / 6

Nabídka pro Anču

Anče už je přes padesát, a tak pro ni není úplně lehké najít práci. Ráda by dělala to, co ji baví, ale nemůže, protože tam pro ni není místo. Jenže doma se složenýma rukama v klíně také sedět nechce. A tak jí Eva najde podle ní úplně ideální práci – denní směny u nich v nonstopu. Problém ale je, že provozního tam dělá Milan Růžička, který Anče před rokem nadbíhal. Jak si bude představovat jejich spolupráci? A co na to Anča?

Pokračování 6 / 6

Filipovy průšvihy

Nakolik se rozpad manželství a vše, co ho doprovází, dotýká i dětí, byť už téměř dospělých? Filip se vymyká kontrole rodičů již delší dobu a dělá si, co chce. Teď to u něj nabere na obrátkách. Rozina ho náhodou nachytá při něčem, co je už hodně přes čáru a co by mohlo ještě více zkomplikovat už tak dost složitou situaci u nich doma. Navíc se nezdá, že by to Filipovi dělalo těžkou hlavu. Naopak ještě více přitvrdí podle pravidla: Prošlo to jednou, projde to i podruhé… Co Filip zase vyvádí?

Doporučujeme

Články odjinud