Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova, Facebook Ulice
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova, Facebook Ulice
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova, Facebook Ulice
Seriál Ulice sleduje dramatické příběhy několika rodin Foto: Archiv TV Nova, Facebook Ulice
167
Fotogalerie

Seriál Ulice: Milena svádí Lumíra. Dojde i na sex? A Milošovi jde o život

Když žena něco chce, dost často si za tím umí jít. Perfektně to tento týden předvede Milena. Lumír je zajímavá partie, tak se rozhodne ho svést. Co vše Milena na Lumíra vybalila? Podívejte se na video v úvodu článku. A co dalšího se bude dít tento týden v Ulici?

Milena ví, co chce

Milena Pumrová je odhodlána sbalit Lumíra stůj co stůj. Dnešek je pro ni den s velkým D, takže neponechá nic náhodě. Hodí se do gala, oblékne si své nejhezčí spodní prádlo a vyrazí na lov vzácné kořisti. Zaútočí čistě ženskými zbraněmi, přesně jak odkoukala z erotických filmů. Má to ale malý háček. Realita je překvapivě trochu jiná, než jak si představovala… Co se stane? Jak se vyvine Lumírův a Milenin večer plný vášně?

Co vše Milena na Lumíra vybalila? Podívejte se na video v úvodu článku. 

Pokračování 2 / 5

Jana slaví

Jana dostane ten nejúžasnější dárek k svátku – poprvé v životě ho může oslavit s oběma rodiči. Do domácí pohody ale nečekaně vpadne Marta, manželka Janina táty Vladimíra Pečenky, aby Janě také popřála a zároveň předala svému muži zapomenuté doklady. Bohužel ho přistihne s Dianou v situaci, která je pro ni naprosto jednoznačná. A aby toho nebylo málo, nečekaně se zvrtne i Pečenkův a Dianin večer včetně celé noci. 

Pokračování 3 / 5

Evy rodina v ohrožení

Eva je v poslední době na nervy z Miloše, jenž se chová tak podivně, že jí je to už podezřelé. Když navíc praskne Milošova lež, s kým strávil večer, Eva začne více pátrat po tom, co jí manžel tají. A to, co se dozví, ji naprosto vykolejí. Jejímu muži jde očividně o život, aniž by jí k tomu on sám něco řekl.

Pokračování 4 / 5

Ztratí Vítek práci?

Šéf vyhlásil Vítkovi před dvěma týdny válku s jasným cílem – vyštípat ho ze svého oddělení. Postupuje natolik rafinovaně, že proti němu poštve dokonce i Ditu, kterou Vítek považuje za svou spřízněnou duši. K čemu a proč se Dita propůjčí?

Pokračování 5 / 5

Blanka ztrácí naději

Blanka stále doufá, že se k ní Evžen vrátí, že znovu získá jeho lásku a navrch i respekt za to, jak zvládá boj se svými démony. Teď ale zjistí, že si zřejmě jen něco vysnila, že realita je jiná. To, co spatří, ji natolik zasáhne, že zamíří do prvního obchodu, aby si koupila lahev oblíbeného pití… Co je pro Blanku obrovská podpásovka? Jak to odnese? Co to udělá s její léčbou i křehkými vztahy v rodině?

Doporučujeme

Články odjinud