Seriál Ulice: Neplánované setkání, nová láska, velké hádky a podrazy

Seriál Ulice: Neplánované setkání, nová láska, velké hádky a podrazy

Poslední únorové dny v Ulici budou opět plné zajímavých situací. Jana si bude muset obhájit pánskou návštěvu, Jirka a Šárka se setkají poprvé od rozchodu, Ája zahájí útok a Nyklovi budou psychicky na dně. Co dalšího se stane v Ulici?

Jana porušuje pravidla

Když si Ota bral Rozinu a Janu do podnájmu, nastolil jasná pravidla. Mimo jiné i to, že si nepřeje, aby holky měly nějaké neohlášené návštěvy přes noc. A právě tohle pravidlo teď Jana poruší. Sice to tahle zpočátku vůbec neměla v plánu, ale její pánská návštěva nakonec zůstane přes noc. Jana se snaží celou situaci před Otou utajit, ale nakonec se jí to nepodaří. Jak bude Ota reagovat na Jany pánskou návštěvu? A jak se to bude vyvíjet mezi Janou a Brunem?

Podívejte se na ukázky z nových dílů Ulice:

Pokračování 2 / 5

Setkání Jirky a Šárky

Každý člověk potřebuje svůj čas, aby se dostal z rozchodu a vyléčil si zlomené srdce. Nikde není psáno, jak dlouho to má trvat, a každý to musí poznat sám. Jirku Magdino pozvání na večeři v hospodě zaskočí, ale jen kvůli ní ho nakonec přijme. Až v hospodě ale pozná, že na setkání se Šárkou ještě není připravená. Jak jejich srážka tváří v tvář dopadne?

Pokračování 3 / 5

Ája útočí

Kdy by měl člověk říct pravdu a kdy naopak mlžit a lhát, aby ještě víc neublížil tomu, na kom mu záleží? Matěj, Tomáš a Vlaďka jsou tři spiklenci, kteří se snaží pomáhat vyčerpané Kataríně, jak jen to jde. Ta ale Matějovu pomoc vytrvale odmítá. Proto ty lži a proto i menší bouda na Katarínu. Jenže jakmile se do toho zamíchají city a opravdové přátelství, obelhávání Kataríny už není tak snadné, jak se zdálo. A aby toho nebylo málo, Ája si začne chránit své území u Matěje… Kdo a proč už nedokáže lhát Kataríně? A v jaké nezáviděníhodné situaci se ocitne Matěj?

Pokračování 4 / 5

Petr nezvládá situaci

Kam až může člověk zajít ve snaze manipulovat partnery a dosáhnout svého? Vztah Petra a Anči se na začátku roku otřásl v základech. Vypadalo to na rozchod, ale Petr o Anču zabojoval a opět se k sobě vrátili. Anča věřila, že se Petr změnil, teď však zjistí smutnou pravdu. Ti dva neudrží nervy na uzdě, jejich velký konflikt se navíc neobejde bez následků. K Anče bude muset narychlo přijet záchranka… Co se stane?

Pokračování 5 / 5

Nyklovi v ohrožení

V pekařství nepřestávají neustálé kontroly a je jasné, že rodinu Nyklových se někdo rozhodl zničit. Jenže jak ho vypátrat? Nyklovi už mají celé situace plné zuby a podepisuje se to na jejich psychice. Neohrožují je ale jen úřady. Tentokrát totiž stanou před problémem, který by mohl znamenat konec jejich pekařství. Lumírovi a Nyklové se konečně podaří odhalit viníka. Co jim teď hrozí? A jak budou reagovat?

Doporučujeme

Články odjinud