Seriál Ulice: Neplánované vzplanutí, útěk z domova, stěhování a drama

Sezona v Ulici se pomalu blíží ke konci, a tak nebude o chvíle napětí tento týden nouze. Co čeká Gábinu s Alešem, Pavla a Vendulu nebo Marcelu s její matkou?

Gábina to nemá lehké

Jestli si Gábina ještě minulý týden myslela, že hůř už být nemůže, tento týden zjistí opak a nebude vědět kudy kam. Velké starosti má se Šímou, který chce být stůj co stůj s Alešem, a dokonce kvůli němu uteče z domova. A co víc, Gábině lékař potvrdí, že je těhotná. Co s tím udělá? A jak bude situaci řešit Aleš? Na ukázku z tohoto týdne se podívejte na videu v úvodu článku.

Pokračování 2 / 5

Miloše nic nezastaví

Miloš dlouho toužil po Justine, vlastně od prvního okamžiku, kdy ji uviděl, a nepřestal, ani když na to přišla Eva a dala mu co proto. Tentokrát má nový objekt zájmu, kterým je Anča. Ta zjistí, co v Milošovi doopravdy je. Jak to ale bude s jejím a Bedřichovým rozvodem?

Pokračování 3 / 5

Marcela zažívá peklo

Marcela by byla nejraději, kdyby svého otce už nikdy nemusela vidět, tak moc ho nenávidí. I tak mu ale její máma ještě dá šanci. Slíbil totiž, že už se nikdy nedotkne alkoholu, což samozřejmě není schopen dodržet. Zdeněk se za Marcelou a její mámou dokonce rozjede i k Maléřovým, aby jim udělal ze života peklo. Jaké bude mít celá situace následky?

Pokračování 4 / 5

Stěhování Pavla a Venduly

Babičky mohou být spokojené, Pavel se konečně stěhuje k Vendule. Ale to by nebyly babičky, aby do všeho nemluvily. A tak udělují zamilovanému páru tisíce rad, protože chtějí, aby společné soužití klapalo. Jak na to Pavel a Vendula zareagují? A jak jim půjde společně žít v malé garsonce?

Pokračování 5 / 5

Drama mezi Karlou a Jirkou

Mezi Jirkou a Karlou to vře tak, že chybí jen kousíček, aby to mezi nimi bouchlo. Jirkovi se vymyká z rukou jeho pití, což Karlu pochopitelně štve. Navíc Jirka nechá Karlu ve štychu ve chvíli, kdy ho nejvíc potřebuje. Co to pro jejich vztah bude znamenat?

Doporučujeme

Články odjinud