Seriál Ulice: Odhalená tajemství, předvánoční nadílka a dusno

Seriál Ulice: Odhalená tajemství, předvánoční nadílka a dusno

V Ulici vrcholí přípravy na Vánoce, najde se však čas i na drama. Terezy rodina řeší vztah Tomáše a Vlaďky, na Pavla a Vendulu se provalí tajemství a Bedřich s Ančou slaví předčasný Štědrý večer. Jak vyvrcholí poslední letošní týden v Ulici?

Jaká je pravda?

Už několik týdnů řeší Tereza svoje podezření, že spolu její táta Tomáš a Davidova máma Vlaďka něco mají. Nakonec se jí její předtucha potvrdí a to jen pár dní před svátky klidu a míru. Tereza navíc není jediná, kdo tento problém řeší. I Dušan si totiž všiml, co se děje mezi jeho ženou a Tomášem, a brzy získá také důkaz. Co udělá a co pro něj bude poslední kapkou? Jak budou situaci řešit ostatní? A co se vlastně mezi Tomášem a Vlaďkou děje doopravdy?

Pokračování 2 / 5

Babičky odhalují pravdu

Pavel a Vendula se k sobě konečně vrátili, ale nechtějí, aby to věděli i ostatní, a tak svoji lásku pro jistotu tají. Netouží totiž po tom, aby se jim babičky zase montovaly do života. Ještě před Vánoci se ale jejich tajemství odhalí, a to hned na několika místech. Co na to řeknou babičky? Která z nich se pravdu dozví dřív? A jak to Pavel s Vendulou vysvětlí?

Pokračování 3 / 5

Předvánoční seance

Bedřich a Anča jsou sice už delší dobu rozvedení, rodinu ale mají stále na prvním místě. Spojují je děti i vnoučata, takže je jasné, že si s nimi chtějí užít vánoční nadílku. A to i za cenu toho, že bude o pár dní dříve. U vánočního stromečku se tak potkají nejen s Frantou a Chrisem, ale i s Ladou, Jindrou a Milošem. Jak celou situaci zvládne Anča s Ladou? A proč bude Petr dělat dusno?

Pokračování 4 / 5

Vyjasněná situace

Díky Karle a Kryštofovi se Věrka s Lubošem sice konečně usmířili, pořád ale kolem sebe chodí po špičkách. A to i přesto, že o sebe projevují velký zájem. V Lubošovi se ale stále drží podezření, že není Kryštofovým biologickým otcem. Věrka by právě tohle chtěla konečně vyjasnit, aby byl už jednou pro vždy klid. Jak to udělá? A jak to zamíchá se vztahy v rodině?

Pokračování 5 / 5

Zamilovaný Martin

Martin nechce za žádnou cenu ohrozit své manželství s Veronikou, a tak se Šárce vyhýbá, jak jen to jde. Veronika tak pořád netuší, že už několik týdnů mezi nimi přeskakuje jiskra. Nabídne proto Šárce pomoc s pořádáním charitativní předvánoční akce pro lidi bez domova a bez Šárčina vědomí do příprav zapojí i Martina. Co už Šárka neustojí a proč se sesype? A jak na tom je Martin?

Doporučujeme

Články odjinud