Seriál Ulice: Pohádková svatba, sexuální obtěžování, výhrůžky i partnerská krize

Seriál Ulice: Pohádková svatba, sexuální obtěžování, výhrůžky i partnerská krize

V Ulici se konečně dočkají dlouho očekávané svatby Terezy a Davida, která ale bude na poslední chvíli v ohrožení. I když jsou všichni ve sváteční náladě, najdou se tací, kteří situaci kazí. Aleš opět přijde s výhrůžkami, Šárka nadále zápasí s Mastného šikanou a obtěžováním a krizi řeší i Jindra s Bedřichem. Co dalšího se stane tento týden v Ulici?

Tereza a David se berou

Svatba Terezy a Davida je na spadnutí, do obřadu zbývá jen pár dní. Stres přibývá a přípravy vrcholí. Všichni se na svatbu těší a dokonce i Matěj se chystá na cestu, aby mohl být své sestře po boku v její velký den. Jenže den před svatbou se Tereza dozví něco, kvůli čemu se sesype a bude chtít na poslední chvíli svatbu zrušit. To se naštěstí nestane, ale i když je vše pečlivě naplánované, stejně svatebčany v den svatby zaskočí hned několik nečekaných situací. Naštěstí nic nebude tak zlé a vše se v dobré obrátí. Co ale Terezu tak rozhodí? A co na to David?

Pokračování 2 / 6

Mastný nedá pokoj

Mastný si zřejmě myslí, že ho nemůže nic a nikdo ohrozit, a tak útoky na Šárku čím dál víc stupňuje. Neustále ji sexuálně obtěžuje, šikanuje a vydírá a Šárka je kvůli tomu na sesypání. Mastný je ale přesvědčený, že na něj nikdo nemůže, a nepočítá s tím, že by se mu Šárka mohla postavit. Ta nakonec začne situaci řešit po svém a Mastnému se to nebude ani trochu líbit. Šárka totiž celou situaci vylíčí přímo Květě. Jak na to Květa zareaguje? A jaký to bude mít vliv na vztahy v hospodě?

Pokračování 3 / 6

Aleš se nechce vzdát

Aleš stále nechápe, že u Gábiny i malého Šímy jednou provždy skončil. Těžko říct, co všechno se musí stát, aby se konečně vzdal a dal jim jednou provždy pokoj… Gábina ani Šíma o žádný kontakt nestojí, to ale Aleše nezastaví a dokonce se vypraví k nim domů, protože si chce s Gábinou vyrovnat staré účty. Co chce řešit tentokrát? A co na to Gábina? Jaké výhrůžky si vyslechne?

Pokračování 4 / 6

Mára se bojí o tátu

Táta s Márou přerušil veškerý kontakt a Mára neví, jak ho má najít. Navíc zjistí, že je všechno úplně jinak, než jak mu táta psal ve zprávách, a dostane pořádný strach. Navíc se dozví podezřelé věci, podle kterých se také zachová. On se totiž vydírat nenechá. Co všechno vypluje na povrch a co se Mára dozví od Karly?

Pokračování 5 / 6

Jindra a Bedřich mají krizi

Jindra se sice snaží tvářit, že je všechno v naprostém pořádku, Bedřich ale brzy pozná, že se s ní něco děje. Už pár dní není ve své kůži a brzy se stane něco, co ji rozhodí ještě víc, takže už to před Bedřichem není schopná dál skrývat. Jejich vztah je zkrátka ve větší krizi, než si oba připouštějí. S čím se musí Jindra vyrovnávat? A co na to Bedřich?

Pokračování 6 / 6

Zamilovaný Miloš

Miloš v tom pěkně lítá. Totálně se zamiloval, ale je mu jasné, že jeho žena Eva se o tom nesmí za žádnou cenu dozvědět. Jenže ta už samozřejmě něco tuší a rozhodně si to nenechá pro sebe. Se svým podezřením se svěří Anče, kterou považuje za nejlepší kamarádku. Jenže právě Anča je ta poslední, která by měla tuto situaci řešit. Co k tomu Evě řekne? A s kým svoji zamilovanost bude řešit Miloš?

Doporučujeme

Články odjinud