Seriál Ulice: Porod, odhalení i jiskřivé rande. Co dalšího vás čeká tento týden?

Seriál Ulice: Porod, odhalení i jiskřivé rande. Co dalšího vás čeká tento týden?

V seriálu Ulice není týden, kdy by se neděla napínavá dramata. Se začátkem školního roku se narodí dítě Dominiky a Tonyho, Matěj zjistí jak je to doopravdy celé s těhotenstvím Kataríny. Co dalšího se tento týden stane?

Co všechno vyplulo napovrch

Některá tajemství si s sebou bereme do hrobu, jiná nakonec přeci jen prozradíme, byť chvíli trvá, než k tomu dojde. Občas uběhnou i celá desetiletí, než nastane ten správný okamžik k přiznání. Svá tajemství má stále nejen Katarína, která půjde konečně s pravdou ven, ale také její táta či teta Lubica. Ta až nyní přizná jednu věc z dávné minulosti, něco, co Václava šokuje, něco, o čem nemá nikdo ani ponětí, přestože jsou jedna rodina. Lubica ale není jediná, kdo se rozhodne pro upřímnost. Co na sebe prozradí Matěj? A co Katarína?

Mrkněte se na ukázku na videu: 

Pokračování 2 / 8

Stres kolem porodu

Jak s člověkem zamává porod a příchod na svět prvního potomka? Chvíle, které se Tony ve skrytu duše obává, je tu. Jeho Dominika rodí. Přestože Tony zvládl spoustu životních zkoušek, tahle je pro něj mnohem těžší, než čekal… Co s Tonym porod udělá? Kdo bude jemu i Dominice velkou oporou? Co Tonyho dojme k slzám? A jak se narození Tonyho a Dominičina dítěte podepíše na vztahu Karly a Máry?  

Pokračování 3 / 8

Vysoká hra

Čeho všeho je schopen člověk, který si jde tvrdě za svým? Ája vyhlásila před pár dny válku Radkovi Mastnému, jenž ji ponížil a navíc odmítl splnit to, co jí slíbil. Lumír ani Tonda Hložánek ji nepodpořili, teď ale Ája získá nebezpečného spojence. Šedá eminence mafie Pokladník totiž někoho takového, jako je ona, právě nyní potřebuje, aby měl na radnici volné pole působnosti… Jak nebezpečnou hru ti dva rozehrají?

Pokračování 4 / 8

Hedvika doma

Jak napravit osudové chyby, které jsme udělali? Ota nepřestane litovat dne, kdy ve zkratu utekl Hedvice od oltáře. Až když ji ztratil, zjistil, že byla tím nejlepším, co ho v životě potkalo. Dlouho o ni marně bojoval, pak si zkusil najít jinou, ale Hedviku z hlavy a ze srdce prostě nedostal. Nyní se s ní po dvou letech nečekaně a docela překvapivě opět setká. Jaké jejich shledání bude? Co je u Hedviky nového? Mají ti dva ještě nějakou šanci, nebo je jejich vztah již opravdu uzavřenou kapitolou?  

Pokračování 5 / 8

Krásné rande

Jsou náhodná shledání, jež vždy potěší. Takovým je i další setkání Eddieho a Magdy, kteří na sebe opět nečekaně narazí. K další schůzce, tentokrát už předem domluvené, dojde hned následujícího dne. Ti dva si mají stále co říct, společný čas jim rychle utíká. Navíc se o sobě dozvídají i věci, jež by do sebe navzájem neřekli. Jejich rande totiž bude i docela akční, neboť oba dva tomu druhému neplánovaně předvedou, co v nich vězí, čím se liší od většiny ostatních… Co se o sobě navzájem dozví? Čím u sebe zabodují? A jak to s nimi bude dál po tomto jejich dobrodružství?

Pokračování 6 / 8

Petr zpět

Co dělat, když se na prahu vašeho bytu nečekaně objeví člověk, se kterým jste přerušili veškerý kontakt a jehož byste nejraději vymazali ze svého života? Anča věří, že Petr Kaštan konečně pochopil, že je mezi nimi definitivně konec, a že se s ním hned tak neuvidí. Jenže Petr ji nyní překvapí neohlášenou návštěvou a novinkou, kvůli které Anča jen zalapá po dechu… Co je u Ančina bývalého nového? Proč za ní přijde? A co tahle návštěva odstartuje? 

Pokračování 7 / 8

Karla a Mára v krizi

Co všechno dokáže člověk ustát, a co je na něj už prostě moc? Vztah Karly a Máry si prochází další těžkou zkoušku kvůli umělému oplodnění, jež se nedaří podle jejich představ. Oba dva tomu už hodně obětovali, oba si založení rodiny toužebně přejí, jenže mají smůlu. O co víc po miminku touží, o to víc je zasáhne narození potomka Dominiky a Tonyho. K čemu se Karla nakonec odhodlá? A co na to Mára?

Pokračování 8 / 8

Gauner na scéně

Jak se ubránit bezskrupulóznímu gaunerovi, který si myslí, že mu všechno projde, a který vás má svým způsobem v hrsti? Radim Mareš se Janě mstí za to, že se s ním odmítla vyspat. Nestačí, že se ji na jaře pokusil znásilnit. Nyní jí ničí kariéru díky jednostranně nevýhodné smlouvě, kterou mu ve své důvěřivosti podepsala. Jenže Jana není z těch, kteří by si nechali všechno líbit. Co udělá?  

 

Doporučujeme

Články odjinud