Seriál Ulice: Překvapivý návrat, velká rozhodování i nová postava

Seriál Ulice: Překvapivý návrat, velká rozhodování i nová postava

Obyvatele Ulice čeká náročný týden. David s Terezou budou stát před zásadním rozhodnutím, u Marečkových ještě víc přituhne a všechny šokuje Rozina, která se nečekaně vrátí z Ameriky. Co dalšího se bude v Ulici dít?

Marie obdrží špatné zprávy

Marie tušila, že ji nečekají dobré zprávy, a už před víkendem se sesypala. Bohužel měla pravdu, doktor ji vůbec nepotěší. Musí totiž znovu bojovat se zákeřnou nemocí. Tentokrát ale už není sama, jelikož jí hodně pomáhá Amálie, ve které má velkou oporu. Co na její nemoc řeknou ostatní? A co to udělá se vzájemnými vztahy?

Podívejte se na ukázku z Ulice:

Pokračování 2 / 6

Co bude dál s Davidem a Terezou?

Tereza a David mají po svatbě, opojení pomalu opadává a je čas na praktické otázky. David začíná přemýšlet nad tím, jestli svatba odstartovala novou etapu v jeho životě. S Terezou by byl moc rád mnohem víc, než spolu mohou být teď. Po rozhovoru s otcem má navíc brouka v hlavě a řeší, co vlastně bude dál a jaká je jejich budoucnost. David se rozhodne pro zásadní rozhovor s Terezou. Co jí navrhne? A kam se jejich vztah posune?

Pokračování 3 / 6

Rozina se vrací

Některá překvapení dokážou vyrazit dech a vyvolat pořádný rozruch. Přesně to způsobí Rozina, která se nečekaně objeví v Ulici. Její náhlý návrat z Ameriky všechny překvapí o to víc, když Rozina rovnou mezi dveřmi rodině oznámí, že to není jen krátká dovolená, ale návrat na stálo. I když mají z jejího návratu všichni radost, visí nad ním hned několik otazníků. Proč se zničehonic vrátila? Co svým blízkým tají? Rozina brzy zažije změny i těžké chvíle…

Pokračování 4 / 6

Anča mezi třemi muži

Anička si myslela, že její Petr je fajn chlap, ale pomalu začíná zjišťovat, že i on má své mouchy, a jsou okamžiky, kdy není tak nad věcí, jak to na první pohled vypadá. Všimne si toho i Miloš, kterému Petr překazí posezení s jeho múzou. Miloš je do Aničky stále platonicky zamilovaný, a tak ho zajímá její dobro. Bude tak svědkem něčeho, co mu neudělá radost. Co zarazí Miloše i Anču?

Pokračování 5 / 6

Pavel a jeho chmury

Mít dobré přátele je velmi důležité, což brzy zjistí i Pavel Pelc. Tomu poslední dobou není moc do smíchu a občas by snad nejraději vraždil, což u tohoto dobráckého a milého řezníka není úplně běžný stav. Naštěstí má u sebe Maria, který mu pomáhá se chmur zbavit a dokonce mu poradí recept, jak se zbavit frustrací. Co je s Pavlem? A jak na to reaguje Vendula?

Pokračování 6 / 6

U Marečků jde o život

Věrka pořád urputně pátrá po Lubošovi, který zmizel a nechce být se svými blízkými v kontaktu. Její pátrání spustilo sled událostí, které všechny šokovaly. O to větší mají teď Věrka i Mára o Luboše strach. Obávají se totiž, aby nedopadl stejně jako Arnošt. Překvapí je přístup Karly, jež má spolu s Jirkou Hermanem na starosti vyšetřování vraždy. Co bude Mára těžce rozdýchávat? A co plánuje Věrka?

Doporučujeme

Články odjinud