45
Fotogalerie

Seriál Ulice: Robertovy manipulace, Ančino odhalení, výhrůžky i přiznání

V Ulici začíná další týden a ani ten nebude poklidný. Největší drama bude prožívat Luboš Mareček a jeho rodina, problémy ale budou řešit i Anča nebo Adriana. Co všechno se stane?

Výhrůžky i přiznání

Luboš Mareček je na sesypání. Trápí ho obrovské výčitky svědomí kvůli tomu, co všechno a s jakými následky se v minulých dnech a týdnech přihodilo. Netušil, že by to mohlo zajít až tak daleko, že Klingon a Chosé jsou všeho schopní recidivisti, kteří se nezastaví před ničím. Márův otec má teď strach z toho, co ještě přijde. Neví, co s ním bude, je mu čím dál hůř. Ke všemu se mu po jeho přiznání začne otřásat v základech i manželství, jeho jediná jistota. A aby toho nebylo málo, drsně si ho podá Chosé, jenž ho chce umlčet dřív, než bude pozdě… Čím Chosé vyhrožuje Luboši Marečkovi? Co je pro Márova otce nejhorší?

Podívejte se na galerii všech obyvatel Ulice:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 6

Robertovy manipulace

Adriana se po několika týdnech konečně vrací domů, celá natěšená na Roberta. Ten se jí postará o velkolepé přivítání, které má ale jeden malý háček. Potřebuje Adrianu náležitě zpracovat, aby vzal vítr z plachet Evženovi, jenž ho má už docela slušně přečteného a kápl na věci, které by se před Adrianou rozhodně neměly provalit takové, jaké doopravdy jsou. Co všechno si Robert vymyslí, aby Adriana nepřišla na jeho nevěru, čachry s bytem či vybraný účet? A co na něj Adrianě prozradí Evžen?

Pokračování 3 / 6

Alešova druhá tvář

Aleše by mohla Gábině každá druhá závidět. Sympatický partner, který udělá, co jí na očích vidí. Pomalu by ji nosil na rukou, je jí obrovskou oporou, báječně si rozumí s jejím synem, jenž ho bere jako náhradního tátu. Ale ne všechno je tak růžové, jak se na první pohled zdá. I Aleš má totiž své mouchy. Stačí, aby se ho Gábina nechtěně dotkla jiným názorem na věc, která je pro něj dost zásadní, a hned je po pohodovém večeru… Co Alešovi vadí? A jakou roli v tom nechtěně sehraje Gábinin syn Šíma?

Pokračování 4 / 6

Ančino odhalení

Anče a Bedřichovi se manželství sice rozpadlo, to ale neznamená, že by jim na sobě už nezáleželo. Ani jednomu z nich není ten druhý lhostejný, byť se snaží zařídit si životy po svém a jít dál. Jenže vzájemné vazby jsou mnohem silnější, než by Anča i Bedřich čekali. Anču dnes bolestně zaskočí zjištění, že v Bedřichově životě zřejmě došlo k posunu, kvůli kterému svého muže neodvratně ztrácí… Co se Anča dozví? Co s ní hodně zamává? A kdo na koho a proč vlastně žárlí?

Pokračování 5 / 6

Vendula a Mário

Vendula je sice ráda, že po přepadení nemusela být doma sama, ovšem s Máriem je nyní tak trochu v pasti. Všichni ho berou jako jejího přítele, který za ní přijel, aby ji podpořil. Samotný Mário se nemá k tomu, aby odjel, protože vlastně nemá kam jít. A tak začne Vendulu balit ve velkém. Platí i u nich, že stará láska nerezaví? Dají se ti dva znovu dohromady?

Pokračování 6 / 6

Filipovy kopance

Patnáctiletému Filipovi zlomila srdce Martina, spolužačka, se kterou přes rok chodil. Kvůli své žárlivosti a o rok staršímu Benovi o ni před nedávnem přišel. Teď se užírá a trápí, i když by to nikomu otevřeně nepřiznal. Aby se nemusel s Martinou vídat, začal chodit za školu, čímž si zadělal na pořádný průšvih ve škole i doma. Je jen otázkou času, kdy to celé praskne a kdy všechny překvapí, čeho všeho je Filip schopen, jak moc se změnil… Co Filip provede? A jaké to bude mít následky?

Doporučujeme

Články odjinud