Seriál Ulice: Šárka a Martin prozradili, zda se rozejdou, či spolu zůstanou i v nových dílech

Už to nebude trvat dlouho a na obrazovky se po letní přestávce vrátí nekonečný seriál Ulice. Od půlky srpna budeme moct znovu sledovat osudy svých oblíbených postav a fandit jim v jejich životních krocích. Kam se asi posune vztah Martina a Šárky? Mrkněte na video v úvodu článku.

Protagonisté seriálu prozradili, jak to mezi zamilovanou dvojicí bude v nové sezóně. Vztah Šárky a Martina prošel několika krizemi, ale zatím vše ustáli. Oba se ze začátku své lásce bránili , zejména kvůli Martinovým závazkům k Veronice a rodině, nakonec ale své touze podlehli. Jejich situace momentálně není jednoduchá, protože Martin se jen tak nemůže odstřihnout od své rodiny a na Šárku nyní mnozí pohlížejí jako na rozvracečku rodiny. Jak si s tím oba poradí?

Jak prozradili představitelé Šárky a Martina Malvína Pachlová a Tomáš Dastlík, v plánu je, že spolu milenci začnou bydlet. Martin se ale i nadále bude chtít věnovat svojí rodině, což bude komplikovat situaci. Ustojí to jejich láska, nebo se časem Martin zase vrátí k Veronice? A stojí o něj ještě pořád jeho zákonitá manželka?

Podívejte se na video v úvodu článku, co prozradili herci z Ulice.

Doporučujeme

Články odjinud