Seriál Ulice: Velký šok, zničená pověst, drsný boj i konflikt

Seriál Ulice: Velký šok, zničená pověst, drsný boj i konflikt

V ulici to tento týden vře hned na několika frontách. Světlana se snaží očistit svoji pověst na úřadě, David zase ve škole. Na gymnáziu se píší maturitní písemky a na základní škole se děti chystají na přijímací zkoušky. Co všechno se bude dít v Ulici?

Lubošovo podezření

Jak dobře známe své blízké? Někdy stačí opravdu málo, aby člověk zjistil, že vlastně ani neví, s kým strávil převážnou část svého života. Přesně tyhle pochybnosti přepadnou i Luboše Marečka. Jeho žena ho v poslední době už několikrát dost nemile překvapila. Jako by to snad ani nebyla ona. Ovšem to nejhorší přijde teprve teď, nad albem starých fotek, které má Věrka pečlivě popsány. Luboše nikdy dříve nenapadlo počítat měsíce a dávat si věci do souvislostí. Teď to udělá. A zažije pořádný šok… K čemu Luboš dospěje nad starými fotkami? A co všechno to odstartuje?

Pokračování 2 / 6

Nevybíravé útoky na Světlanu

Jak snadno se dá zničit pověst člověka i celé jeho rodiny? Jak málo stačí k tomu, aby dostala psychika poškozených pořádně zabrat? Radek Mastný a Robert Bláha jsou nejen šikovní manipulátoři, ale také podrazáci, kteří se neštítí opravdu ničeho, pokud se chtějí zbavit protivníků. Když spojí své síly, člověk to má spočítané. Nyní se naplno zaměří na Nyklovy, jimž znepříjemní život ještě víc než před pár týdny, kdy ušili boudu na Světlanu. Jaké peklo rozpoutají tentokrát?

Pokračování 3 / 6

Strach o Marcelu

Čeho všeho jsou schopní ti, kteří trpí poruchami příjmu potravy? Marcela dělá všechno pro to, aby nikdo nepoznal, jak na tom skutečně je. Jenže už brzy to stejně praskne. Stačí jedno upozornění její profesorky, aby se spustila lavina, která smete ji i její blízké… Jaké budou následky?

Pokračování 4 / 6

Boj o Davida

Tento týden se píší maturitní písemky. Skoro všichni maturanti i jejich profesoři se soustředí hlavně na ně. Jenže na uličním gymnáziu to v posledních dnech vře natolik, že písemky jsou pro maturanty až na druhém místě. Řeší důsledky lživého obvinění a kampaně proti svému třídnímu Davidu Kučerovi, kterou rozpoutal otec Lucky Weberové. Ve svém boji ale zajdou mnohem dál, než by kdokoliv předpokládal… Co udělají? A jak do Davidovy kauzy zasáhne Alena?

Pokračování 5 / 6

Filipův průšvih

Přijímačky na střední školy prožívají stejně studenti i jejich rodiče. Jde o hodně, právě během nich se rozhoduje o další životní etapě studentů. Toho si je vědom i Filip Maléř, jenž tentokrát neponechal nic na náhodě a poctivě se na zkoušky připravoval. Stejně poctivě je pak i oslaví, byť jejich výsledky zatím nezná. Oslavu bohužel přežene natolik, že tím rodičům způsobí bezesnou noc… Co Filip vyvede? A jak se k jeho průšvihu postaví rodiče?

Pokračování 6 / 6

Pravda pro Adrianu

Co by mohlo otevřít oči slepě zamilované ženě, která přes růžové brýle nevidí, jaký zmetek je ve skutečnosti její muž? Zamilovaná a zmanipulovaná Adriana hájí přede všemi manžela Roberta. Myslí si, že mu všichni křivdí. Teď ale zažije pořádný šok. Robertova bývalá kolegyně a milenka Denisa Mastná jí totiž během otevřeného konfliktu prozradí, jak to s nimi kdysi doopravdy bylo. A jako třešničku na dortu přidá i informaci o historii náhrdelníku, který Adriana před časem dostala od Roberta… Co všechno se Adriana dozví od Denisy? A jak na to zareaguje?

Doporučujeme

Články odjinud