Seriál Ulice: Vyspí se Veronika s Patrikem, nebo ne? A podvádí Alice Bedřicha?

Seriál Ulice: Vyspí se Veronika s Patrikem, nebo ne? A podvádí Alice Bedřicha?

Veronika se s Patrikem vydává po stopách minulosti a zároveň je čeká první společná noc. Bedřich má podezření, že v životě Alice je ještě někdo jiný, a Lumír zachraňuje Mastného. Co se bude dít v Ulici tento týden?

Rytíř pro Veroniku

Jak jde o Veroniku, je Patrik opravdový rytíř. Tentokrát nechá napospas osudu svoje pacienty jen proto, aby mohl s Veronikou jet do Loučky vyřešit krizovou situaci. Právě v těchto místech měla Veronika dlouhá léta domov, miluje to tam, ale také jí to připomíná léta strávená s Martinem. Co to udělá s ní a s Patrikem? A jaká bude jejich první společná noc?

Pokračování 2 / 6

Další těžká zkouška

Zasvěcení spolužáci už nějaký ten pátek řeší vztah Kristýny a Filipa, což těm dvěma moc nepřidá. Když se navíc kluci dostanou trochu do nálady, zábrany najednou opadnou. Bohužel tak dojde i na věci, jež by někteří z nich za jiných okolností neudělali a jež se týkají právě vztahu Filipa a Kristýny… Co se semele na narozeninové oslavě? A co to udělá se vzájemnými vztahy všech zúčastněných?

Pokračování 3 / 6

Bedřichova bujná fantazie

Bedřich se snaží říkat věci na rovinu, protože pokaždé, když lhal, obrátilo se to nakonec proti němu. Teď se sám ocitá v situaci, kdy neví, jestli mu Alice říká pravdu, jestli je k němu upřímná ve všech směrech. Jak na tom spolu doopravdy jsou? Nemá Alice ještě někoho jiného, komu dá přednost pokaždé, když se jí ozve, přestože je právě s ním? Anebo je všechno trochu jinak a Bedřich má jen bujnou fantazii?

Pokračování 4 / 6

Šokující upřímnost

Zdenka si užívá každé setkání s Tomášem, protože v ní nevidí pacientku s nevyléčitelnou nemocí, ale ženu, jež se mu líbí a kterou vlastně balí. Čím více to mezi nimi jiskří a čím větší plány Tomáš se Zdenkou má, tím větší starost to dělá Magdě, protože si myslí, že by máma měla být k Tomášovi upřímná. Jak na tom Zdenka doopravdy je? A jak se právě Zdenčina tajemství podepíší na vzájemných vztazích?

Pokračování 5 / 6

Temné varování

Kam až dokážeme občas zajít, abychom si prosadili svou? Jaké varování by člověk rozhodně neměl brát na lehkou váhu? A nakolik nás ovlivňuje naše svědomí? Lumír si uvědomuje, že začíná jít do tuhého. Je mu jasné, že zmlácení Mastného je jen začátek, že tenhle rozjetý vlak se jen tak nezastaví. Podaří se mu zachránit Mastného dříve, než dojde k něčemu mnohem horšímu?

Pokračování 6 / 6

Janino pátrání

Bruno nechápe Janin přístup k rodičům. On sám by dal všechno na světě za to, aby ti jeho ještě žili, proto mu zůstává rozum stát nad tím, že Jana nepátrá po svém tátovi a ani se nesnaží udržet kontakt se svojí mámou, i když je to mezi nimi složité. Nakonec ji přece jen přesvědčí, aby se za mámou vydala a zjistila, jak to s jejím tátou je doopravdy. Co se Jana dozví za tajemství? A co z toho může být?

Doporučujeme

Články odjinud