Seriál Ulice: Vztahy se ještě přiostří

Seriál Ulice: Vztahy se ještě přiostří

V Ulici se pořád něco děje a její obyvatelé nemají na chvíli klid. Vztahové problémy budou tentokrát řešit u Maléřových, těžkou zkouškou si projde Ota, David stojí před zásadním rozhodnutím a Tonyho touha po Digi přeroste ve stalking.

David v nesnázích

Láska s Davidem pořádně cloumá a přes svoji zamilovanost nevidí a neslyší. Přehlédne proto, že se s ním Alena snaží manipulovat. Když ho ale začne tlačit ke změně profese, přestane se mu situace líbit, stejně tak jako Tereze.

David má svoji práci na gymnáziu rád a o tom, že by přestal učit, nikdy nepřemýšlel. Alena mu ale nabídne příležitost, kterou by si podle ní neměl nechat ujít. Je na něm, jak se rozhodne. A také, co na to řekne jeho kamarádka Tereza.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 4

Dusno u Maléřových

V rodině Maléřových to vře víc a víc. Martin s Veronikou jsou si už jistí, že Radka krade, Josef ale zatím nic neví. Situace ale začne být dramatická, když se něco ztratí v nemocnici, kde Radka i Martin pracují.

Nezbývá, než Josefovi říct o Radčině kleptomanii. Ten se pokouší Radku přesvědčit, aby vrátila to, co ukradla, dřív než na to přijde policie. Vztahy v rodině Maléřových se tímhle hodně naruší.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 4

Ota bojovník

Podraz, který Ota provedl Hedvice, se mu vymstí. Hedvika mu na všechno přijde a definitivně se s ním rozejde. Ota sice svojí přítelkyni házel klacky pod nohy, vzdát se jí ale jen tak nechce.

Rozhodne se proto požádat ji o ruku, ale protože je to Ota, žádná velká romantika se konat nebude. Celá akce každopádně vyvrcholí překvapivým koncem.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 4

Tonyho krok vedle

I když je Tonymu jasně řečeno, že u Digi nemá žádnou šanci a měl by ji nechat na pokoji, Tony se nechce vzdát a snaží se dál. Tentokrát ale už překročí hranice, když si zahraje na stalkera.

V noci se totiž vloupá k Digi do bytu. Když ji pozoruje, jak spí, malá Julča se vzbudí a v polospánku Tonyho požádá o sklenici vody. Co se bude dít ráno? Zaspí Julča noční příhodu, nebo mámě řekne, že v noci měly nezvaného hosta?

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud