Sex může být i životu nebezpečný! Aneb osm nejkurioznějších zranění při sexu

Sex může být i životu nebezpečný! Aneb osm nejkurioznějších zranění při sexu

Sex přináší už od pravěku lidstvu pocity libosti a uspokojení. Někdy však při netradičních erotických praktikách může jít i o zdraví, ba dokonce až o život.

1. "Milostné aférky mohou zlomit srdce, ale také penis," píše slovenský server topky.sk. Renomovaný urolog Dr. Andrews Kramer z University of Maryland Medical Center ve své bohaté praxi zjistil, že nemanželský sex a také soulož na nezvyklých místech zvyšují riziko fraktury pohlavního údu.

2. Líbání zase může vést až k ohluchnutí. Nevěříte? "Mladá Číňanka ohluchla na levé ucho při divokém líbání se svým partnerem. Praskl jí bubínek," píše zmíněný server. Jak ale podotýká, za dva až tři měsíce má bujná Asiatka reálnou šanci na navrácení sluchu.

3. Novozélanďanka (44) utrpěla pro změnu paralýzu levého ramene. Lékaři zjistili slabou mrtvičku. Způsobil ji "cucflek", který partnerce zanechal na krku její přítel.

4. Mladá Indka (27) zase půl roku trpěla kašlem a teplotami. Důvod? Lékařské vyšetření odhalilo v jejích plicích kondom. Neexistuje jiné vysvětlení, než že jej vdechla při orálním sexu!

5. Stejně stará Američanka skončila také na operačním stole, když si jistou erotikou pomůcku připevnila na listovou pilku. Stačilo pár tahů tam a zpět… Víc raději nedomýšlet!

6. Junák z Malajsie měl dojem, že by svou partnerku mohl překvapit delším penisem. "A tak konec svého ´štětce lásky´ vstrčil do kovové matky v naději, že se penis natáhne. Při erekci mu však pohlavní orgán opuchl a nešťastník musel volat o pomoc," konstatuje topky.sk.

7. Všechno zřejmě korunoval Chorvat, který si do řitního otvoru nacpal neonovou žárovku. Málem zemřel poté, co "křehká věcička" v jeho zadnici explodovala…

8. A úplně na konec. Mladá Britka upadla tam smolně, že z ní přiskřípnutý nerv udělal nechtěně nymfomanku. Trpí teď syndromem trvalého pohlavního vzrušení a orgasmus se dostavuje už i ve chvílích, kdy žena cítí vibrace kuchyňských spotřebičů. Vzkaz pro dámy, které celoživotně trpí neschopností dosáhnout orgasmu - věřte, zmíněné Britce vážně není co závidět!

ČTĚTE TAKÉ:
Mám virtuálního milence. Je to nevěra?

ČTĚTE TAKÉ:
Eva si vybírá podprsenku 85 C. A známe triky na vytvoření krásného dekoltu!

Doporučujeme

Články odjinud