Sex na jednu noc! Ano nebo ne?

Elynor
7. června • 19:30

j66: je více možností. Do swingersklubu může přijít i samotná žena, případně víc žen - kamarádek, třeba i jenom se podívat, jak to tam vypadá. Jinak tam obvykle chodívají páry, i manželské, některé páry se už znají, jiné ne, často přijdou lidé, kteří někde o swingers četli a zajímá je to, nebo jim to někdo z jejich známých vyprávěl. Swingerskluby mají charakter soukromého klubu - vyhrazují si jednak dodržování určených pravidel, a za druhé tam nepustí každého. Například opilé lidi, nebo někoho, kdo se neumí slušně chovat a mohl by obtěžovat ostatní hosty. Vstupné se platí různě vysoké podle toho, jestli je ten večer v klubu nějaký program (živá hudba, karaoke, tanec, malování na tělo, párty v maskách, erotický program...) a samotné ženy ve většině klubů platí vstupné nízké, někdy je pro ně i vstup zcela zdarma. Páry, které mají rády swingers, někdy pořádají i soukromé večery u sebe doma, kdy se předem dohodnou s někým, s kým se už dobře znají a vědí, že si ten pár mohou bez nebezpečí pozvat. Na domácí večírky se neodporučuje zvát úplně neznámé osoby třeba z internetu - s takovými je lepší se právě sejít v tom klubu, kde je člověk stále anonymní (pokud sám neprozradí svoje skutečné jméno) a má zaručeno, že se mu tam nepřihodí nic, co by si sám nepřál. A ano, pořádají se i swingers srazy - v létě, vesměs v zahraničí, kde jsou určité hotely známé tím, že swingery vítají a poskytují jim vhodné podmínky.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud