Sex na jednu noc: Jak ho zvládnout s čistým štítem?

Sex na jednu noc: Jak ho zvládnout s čistým štítem?

Příležitost k sexu na jednu noc dostane několikrát za život určitě téměř každý. Pokud vás láká na tuto výzvu přistoupit, měla byste být náležitě připravená. Na co všechno si dát pozor a na co se připravit?

Vynechejte přátele

Nechceme vám samozřejmě říkat, abyste se vyspala s prvním mužem, o kterého zakopnete v nočním baru a znáte ho sotva pět minut. Z takové „známosti“ by se mohly vyklubat problémy, a o to přece nestojíte. Zároveň ale není dobré vybrat si pro sex na jednu noc někoho z přátel, se kterými se pravidelně vídáte.

I když si řeknete, že o nic nejde, a slíbíte si, že od toho nebudete dál nic očekávat, věřte, že tak tomu téměř nikdy není. Proto se zaměřte na člověka, kterého trochu znáte, ale nehrozí, že se budete pravidelně potkávat. Případně zvolte někoho, koho vám představili vaši přátelé, takže nehrozí riziko, že narazíte na psychopata.

Pokračování 2 / 7

K vám, nebo k němu?

Dříve či později budete stát před otázkou, zda jít k vám, nebo raději k němu. Pokud se to nabízí, běžte raději k němu. Nebude tak vědět, kde bydlíte, nemusíte si lámat hlavu s nepořádkem v bytě a pokud se nebudou věci vyvíjet k vaší spokojenosti, můžete vždycky odejít. Pokud byste ho vzala k sobě, můžete mít potom problém se ho zbavit, což určitě nechcete.

Pokračování 3 / 7

Myslete na ochranu

Jak jistě víte, antikoncepce vás ochrání akorát tak před nechtěným těhotenstvím. Pokud se ale pouštíte do postelového dobrodružství s někým, koho téměř neznáte, měla byste mít na mysli i svoje zdraví a použít kondom, který vás oba ochrání před pohlavními nemocemi. Nespoléhejte na to, že se o tuto část postará muž, a mějte ochranu po ruce sama. Muži většinou kondomy nemají moc rádi, ale pokud váš protějšek bude ochranu tvrdošíjně odmítat, raději se vzdejte jednorázového potěšení. Za vaše zdraví to rozhodně nestojí.

Pokračování 4 / 7

Nečekejte orgasmus

Pokud nejste jedna z mála šťastných žen, která vyvrcholí na lusknutí prstu, nečekejte, že zažijete bouřlivý orgasmus. Váš vyvolený pro tuto noc s největší pravděpodobností nebude tušit, co vás vzrušuje, jak to máte ráda a co potřebujete k tomu, abyste dosáhla vrcholu. Sex na jednu noc je především o vzrušení, touze, adrenalinu z nepoznaného dobrodružství, ale co je poprvé a naposled, nikdy nebývá perfektní, s tím byste měla počítat. Pokud se vám přece jen poštěstí, tím lépe pro vás.

Pokračování 5 / 7

Včas odejděte

Jestli si nejste tak úplně jistá, jak se ohledně známosti na jednu noc budete cítit ráno, a také netoužíte po tom, aby vás viděl po ránu rozcuchanou, rozmazanou a s ne zrovna svěžím dechem, počkejte, až usne a zmizte. Vyhnete se tak potupné cestě domů za bílého dne a vzbudíte se ve své posteli, kde je vám stejně nejlépe. Pokud na vás váš vyvolený udělal nebývalý dojem a chcete mu dát šanci, můžete mu nechat třeba vzkaz na ledničce i s vaším kontaktem.

Čím ho v posteli odradíte? Podívejte se na video:

Pokračování 6 / 7

Ráno poté

Nedržela jste se našich předchozích rad a ráno poté jste se sice probudila ve své posteli, ale v náručí cizího muže? To ještě neznamená, že celá situace musí být nutně trapná. Klidně uvařte kávu a připravte snídani. Pokud máte chuť, můžete si spolu přece normálně popovídat a posnídat. Nezkoušejte ale žádné otázky typu, zda se ještě uvidíte. Dohoda byla, že jde o sex na jednu noc, tak se toho držte. Možná ráno pochybujete, ale jelikož jste si za těch pár hodin nestihla vytvořit citovou vazbu, uvidíte, že na něj za pár dní zapomenete.

Jak být víc než milenka? Podívejte se na video:

Pokračování 7 / 7

Nepřipouštějte výčitky

I když jste si řekla, že situaci, jako je sex na jednu noc, zvládnete s přehledem, výčitky vás přesto mohou přepadnout, a pokud se v nich budete rýpat, můžete si přivodit slušnou depresi. Nelitujte proto toho, co se stalo, a myslete na to, že čas už nevrátíte. Neohlížejte se proto do minulosti a hleďte do budoucnosti. Abyste vykompenzovala špatné svědomí, udělejte druhý den něco pro sebe. Zajděte si třeba do sauny nebo na masáž, dopřejte si chutný oběd, dejte si něco sladkého na zub. Ať už byl váš zážitek jakýkoliv, čas je na něj nejlepší lék.

Doporučujeme

Články odjinud