Sex na zadním sedadle vyvrcholil pádem z útesu

Sex na zadním sedadle vyvrcholil pádem z útesu

Párek milenců, kteří místo na ruční brzdu mysleli na něco jiného, skončil v nemocnici, když jejich auto spadlo z padesátimetrového útesu. Vyhlídli si sice na své dostaveníčko opuštěné místo, ale anonymitu se jim zachovat nepodařilo.

Lin Guová (25) a její milenec Lee Shin (29) skončili pochroumaní a s polámanými kostmi, když se zřítili do propasti poblíž města Xin Dian. "Zaparkovali blízko okraje srázu a nezajistili vozidlo ruční brzdou. Když se pak pustili do milování, houpavý pohyb způsobil, že se auto rozjelo a zřítilo. Měli ohromné štěstí, že vyvázli bez vážného zranění," řekl reportérům Today News policejní mluvčí.

Milenci opravdu měli štěstí: ač byli zranění - a celí od bahna - podařilo se jim dostat se z propasti zpět na silnici. Tam Lin poprosila Leeho, aby šel dál hledat pomoc a sama zašla do domu, který byl vidět poblíž. Majitel tohoto domu, Chen Chenggang, řekl, že ho žena prosila, aby nikomu neříkal, jak k nehodě došlo, "protože, kdyby se o tom dozvěděl její manžel, určitě by požádal o rozvod."

Doporučujeme

Články odjinud