SEX PODLE HVĚZD: Erotický horoskop na září

SEX PODLE HVĚZD: Erotický horoskop na září

Je tu září a s ním přicházejí i chladnější večery a sychravé víkendy. Využijte deštivých víkendů a zůstaňte s partnerem v posteli celý den a celou noc! Co vás v oblasti sexu čeká v září? Prozradí vám to náš erotický horoskop.

Beran (21.3. - 20.4.)

Máte schopnost udělat z erotiky hru plnou neočekávaného. Toto léto přeje vaší fantazii. Mars podporuje vše, co jste dosud nevyzkoušeli. V sexu vycítíte všechna přání vašeho partnera, a pokud natrefíte na muže, který se nebojí experimentovat, zažijete pořádně horké chvíle. Snažte se, aby vám do osidel lásky spadl muž narozený ve znamení Blížence.

Váš Éros: Jak na něho? Vůně, které doplňují dráždivé prádlo, jsou stejně provokující, lechtivé, sexy a zároveň elegantní. Vůně Agent Provocateur v současné době nabízí parfémy jako Emotionnelle, Maitresse, Maitresse Gold, Provocateur a Strip.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

V babím létě okouzlíte svým šarmem téměř každého muže ve vaší blízkosti. Uvnitř jste horká, navenek chladná. To je neodolatelná kombinace. Máte velkou šanci potkat muže, se kterým budete chtít vyzkoušet úplně všechno. Ale pozor! Nebudete to mít tak snadné, partner bude chtít zpět to, co vám dá či ukáže. Máte odvahu? Tak směle do toho!

Váš Éros: Máte za sebou sex, po kterém si řeknete „ tak tohle raději už nikdy " Pravděpodobně jste se milovali za podivných okolností a hlavně s podivným chlapem! Jak znovu nenaletět? Nespěchat, osahat, poznat. A hlavně, musí vám vonět!

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Přitahují vás muži s tajemným egem. Silní a dominantní, kteří jsou jako stvoření k erotice a sexuálním hrám. Máte rádi sex s nádechem drsnosti a síly a právě v září vám Mars přináší možnosti dopřát si zakázané ovoce. A kdo bude tím vysněným „drsňákem? Hledejte partnera Střelce či Kozoroha. Kdybyste na toho správného přece jen nenatrefili, nezoufejte, on se jednou objeví.

Váš Éros: Co si bez chlapa počít? Dá se to vydržet? Ale dá, když je nejhůř, pomůže zalézt do vany a udělat si seanci se sprchou. O masturbaci a autoerotice by mohli vyprávět všichni, kdo žijí ve vztahu „na dálku“. A jde to.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Svého partnera okouzlíte svým půvabem a příslibem tajemna. V září sklidíte úrodu. V sexu jste plachá jako holčička, ale zároveň nenasytná jako vamp. Který muž odolá takové kombinaci? Na začátku měsíce přesvědčíte svou lásku o vaší nenahraditelnosti. No jasně, která žena je schopna mu dát to, co vy?

Váš Éros: Jenže pozor na trapasy. Nespoléhejte, že děti spí jako poleno, i když je jindy nevzbudí ani rána z děla. Jakmile se dáte do díla, jako naschvál se půjdou napít. Nebo budou mít hlad, nebo budou mít ošklivý sen. Nikdy nevíte, co je napadne, proto se raději zamkněte nebo si užijte, až nebude nikdo doma.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Předehra je pro vás obvykle neznámý pojem. Berete si partnera bez okolků, přímo. Vaše chuť vládnout a ovládat z vás udělá v posteli malého ďáblíka. Vyzkoušíte dosud nepoznané milování. Vyberte si mezi Vodnářem nebo zkuste Lva, takový muž vám přinese do erotiky oheň a vášeň. Narození v první dekádě pozor, koncem září si k vám přisedne láska a ve vašich očích budou slzy!

Váš Éros: Budíček! Ráno strčte hlavu pod peřinu a probuďte ho, jak se patří. Žádné polibky či nesmělé hlazení ani žádné ťuťu-ňuňu. Předehru vynechte a jděte rovnou na věc. Jen se připravte na pořádnou smršť a kyslíkový deficit.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Využijte Mars, který se vám bude celé léto plést do cesty. Muž bez zábran - kterého stále hledáte - vám dá vášeň, kterou potřebujete, klid a nadhled, který vám chybí. Pokud trvalý vztah máte, ale přesto toužíte zažít smyslnou erotiku, jeďte na dovolenou sama. Možná potkáte muže, s nímž budete mít pocit, že se znáte od dětství, budete si rozumět i bez slov.

Váš Éros: Mýdlo ve vaší intimní hygieně nemá vůbec co dělat, zejména ne během dovolené, kdy jsme náchylnější na vaginální infekce. Pro intimní hygienu používejte například Saforelle® jemný gel, který neobsahuje mýdlo, konzervační látky a barviva. Důkladně čistí intimní partie, zmírňuje podráždění a je vhodný i při gynekologických zánětech.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Co vám to ta Venuše udělala? Probouzí vaši nejtemnější smyslnost, chcete ochutnávat, očichávat… Není muže, který vám v září odolá. Sexualita z vás bude jen sršet. Budete se milovat všude, kde to jen bude dovoleno, okusíte vše zakázané. A nezapomeňte svému vyvolenému prozradit, že milujete polibky a kousání ouška.

Váš Éros: Máme pro vás tip – milování v automatické myčce aut je vzrušující! Kupte si ten dražší (nejdelší) program, a dokud se vaše autíčko poctivě myje, pění, kartáčuje, ostřikuje a voskuje a suší, vy můžete uvnitř elegantně… dělat to samé.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Pokud ještě nemáte stálého partnera, poohlédněte se po Rybě. S ním budete prožívat citlivý, intenzivní a harmonický vztah. Přinese vám jistotu, která je pro vás nezbytná. A nejen to, má živou erotickou fantazii a intuici. Dokáže mistrně použít ruce i ústa. Při předehře si počíná velmi něžně, vynalézavě. Citlivé místo má na dolní straně zad.

Váš Éros: Už jste slyšeli o novém kondomu LELO HEX? Jeho struktura připomíná včelí plástev. Každý kus je složen z 350 drobných šestiúhelníků, díky kterým se kondom dokonale přizpůsobí tělu, je pružnější a tudíž spolehlivější než kondom klasický. Bohužel, kondom se ještě nevyrábí, je teprve ve fázi vývoje.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Erotika je pro vás vzrušující cesta do neznáma. Ovládáte všechny stupně sladkého mučení. A přece je něco, co jste ještě nevyzkoušeli! V září se přizpůsobíte šokům, které vám přinesou nové sexuální zkušenosti. Vaše letní láska vás s dětským úsměvem požádá o něco, co se dosud odehrávalo jen ve vaší fantazii.

Váš Éros: Možná vás partner překvapí návrhem: „Dáme si pár dní pauzu a pak to roztočíme.“ Vzdychání, křik - dělejte cokoli, co chcete. Sex je spojení těla mysli a duše. Když do toho jdete naplno a kompletně uvolněná, je mnohem jednodušší dosáhnout vytoužený vrchol.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Pod vlivem planety Merkur se budete mužům měnit před očima. Všichni vás budou chtít, je jen na vás, kterému z nich dovolíte, aby se vás dotkl. Dotyky a polibky. To zbožňujete! Jemná a přítulná, vzápětí divoká a rebelská. Vaše erotické představy se naplní a ty z vás, které máte již pár let manžela, vězte, že tohoto léta dokážete oživit i vaše rutinní partnerství.

Váš Éros: Přijdete na to, jak po létech soužití prodloužit slast a oddálit vyvrcholení. Jednou z cest je například v určitém okamžiku zadržet dech. Hluboké a klidné dýchání uvolní tělo a pomůže mu získat kontrolu.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Měsíc vládne vašemu znamení, propadnou vás melancholie a smutek. Chtěla byste prožít něco neopakovatelného? Vaší zbraní je řeč těla a flirtování, ve kterém vás málokdo překoná, milování s vámi trvá celé hodiny. V září natrefíte na někoho, kdo se vám v rafinovanosti vyrovná. K jeho smůle však bohužel nepozná, že to s ním nemyslíte vážně.

Váš Éros: Nejspíš se protějšku nikdy nedostala do ruky kniha Jak flirtovat, která každého naučí, jak využít řeč těla při navazování kontaktů, jakou zvolit strategii, aby setkání s osobou, o níž stojíme, bylo úspěšné. Publikaci má stále na skladě nakladatelství Grada.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Venuše si bude pohrávat s vaší fantazií. Ale až na konci září se objeví muž ve znamení Býka, který vás přesvědčí, že vaše tělo je připraveno na všechno. Jste smyslná a vášnivá milenka, nechte všechno to, co jste pečlivě skrývali, ať se naplno projeví. Odhoďte stud a buďte přirozená – to je šíp, který partnera zcela jistě dostane.

Váš Éros: Sexuální hrátky ráda pozorujete v zrcadle a dobře víte, co působí na partnera. Rozpuštěné vlasy, krásné prádlo nebo nezvyklá poloha? Využijte všechno, co umíte a můžete. A to zrcadlo, nezasloužíte si nové a větší?

Doporučujeme

Články odjinud