Sex se Stallonem byl příšerný, přiznala jeho exmanželka

9 komentářů

avonoz
30. března • 7:17

Jelikož s ní vydržel dva roky a s další ženou je už kolik let, tak to spíš bude v něčem jiném :)
A pokud jí sex nevyhovoval, tak ji nikdo nenutil si ho brát - snad ho neměli až po svatbě :)

farah.farah
24. ledna • 18:49

jarmule - to, že někdo položí otázku ještě neznamená, že musí člověk odpovědět. :) Odhlédneme-li od toho, že šlo o slavné osoby a že si těmi drby chtěla zašlá herečka trochu připepřit image, aby se o ní mluvilo.. nemyslím, že by měla lhát a říkat, že byl sexuální bůh, ale také si nemyslím, že je úplně normální vytrobovat do světa takovéhle věci.Pokud by o vás váš expartner někde někomu po letech vyprávěl jako "zábavnou" historku jak jste v posteli neschopná asi byste si nepomyslela, že prostě jen odpověděl na otázku a i kdybyste byla natolik uvědomělá a přiznala si, že má pravdu a fakt jste v posteli jako prkno asi by jste mu nešla zrovna poděkovat, že je tak hodný a veřejně to o vás všem vykládá, nebo jo? :))

jarmule
21. ledna • 22:47

Bodejť by NEMLČEL :-) :-) :-)chlapi jsou přece ješitní a hlavně po všech stránkách "dokonalí" :-) :-).... pořád je to chlap, jako kterýkoliv jiný ... a gentlemanství? ... přece to na sebe nebude práskat, že jako chlap v tomhle případě selhal.
A hledat v tom jakousi nečestnost či nesportovní chování ... není to dostih a když to otočím, je čestné lhát? Navíc je to záležitost 25 let stará a v tom bych já viděla jakýsi "takt" ... říct to v době, kdy se pak znovu oženil, to už by bylo o něčem jiném ...

jennifer.aniston
21. ledna • 19:56

Já myslím, že takhle přetřásat intimní život s Rockym je nečestné a nesportovní. Tak, jak pravý Gentleman o daném tématu taktně mlčí, měla by i Lady!

jarmule
21. ledna • 13:46

No a co? Když byl jak králík :-) :-) :-) Byla položena otázka a ona odpověděla ... pokud byl pro ni příšerný, tak proč by měla říkat, že byl sexuální bůh??? V dnešní době se snad mluví o sexu otevřeně a snad doby, kdy tyhle témata byla tabu jsou pryč ... částečně souhlasím s Heligon, kdo ví, jak to bylo doopravdy ..... co když je jen upřímná, ale chudinka? Proč? Já měla kdysi taky jednoho takového králíka a nevydržela jsem to tak dlouho jako dotyčná a proč bych se měla stydět nebo si připadat jako chudinka? Jen proto že jsem to řekla? Dámy já s tím problém nemám, očividně spousta dam ještě ano, třeba taky některé dámy mají problém v ložnici, tak proč potom o takovém problému cudně nepomlčet, že? ... Navíc, každému v posteli vyhovuje něco jiného ... někdo králíka rád, někdone ... já osobně králíka jen na smetaně.

Ivy1
20. ledna • 21:27

asi se doposud nevyrovnala po těch letech s jejich rozvodem, a proto tak mluví (ja to jako když se ptávali Zázvorkové na Kopeckého a jejich manželství, dosmrti mu neodpustila a neustále ho jen haněla)....

Heligon
20. ledna • 21:11

ostudné - chudinka - kdo ví, jak to bylo dooopravdy .....

janicka1
20. ledna • 21:07

Jen určitá sorta žen/lidí vytrubuje do světa podobné "informace" ***

astro-apatykaRenáta
20. ledna • 15:37

hlavně že musí ventilovat, kdo jaký je v posteli, fakt ubohé...:-(

Doporučujeme

Články odjinud