Sex ve třech - Ano, či ne?!

Sex ve třech - Ano, či ne?!

Možná jste v životě už narazila na muže, který v sexu rád experimentuje. Nebo vás zaskočil dlouholetý partner, o němž jste si myslela, že vás nemůže ničím překvapit a všechna jeho přání dokonale znáte. Jak se zachovat, když protějšek přijde s návrhem: „Miláčku, co kdybychom to zkusili ve třech?“

V první řadě – nepanikařte. Mohou se ve vás v daném okamžiku mísit všelijaké pocity – úlek, znechucení, obavy. Snažte se ale zachovat chladnou hlavu a reagovat věcně a v klidu.

V prvé řadě vzneste otázku, proč partner po takovém zážitku touží. Mnohdy může být nápad na takové hrátky motivován touhou rozbít postelový stereotyp a nakonec třeba postačí i méně riskantní experimenty.

Můžete experimentovat s převleky a hraním rolí, společné sledovat filmy pro dospělé nebo vyzkoušet milování tam, kde se pohybují i jiní lidé. Zkrátka cokoli, u čeho bude mít váš drahý pocit, že je přítomen „ještě někdo jiný“.

Pokud jde ale příteli opravdu přímo o možnost vyzkoušet si dovádění ve třech (či dokonce více lidech), budete se s tím muset poprat. Možná jste o podobném zážitku třeba sama snila, ale ve vašich fantaziích pravděpodobně figurovali dva muži. Je ovšem téměř jisté, že třetí osobou ve vaší posteli má být žena – heterosexuální muž si asi dalšího nahého chlapa dobrovolně k sexu nepřizve.

Zkuste si jen v duchu představit, že se díváte na svého partnera, jak se miluje s jinou ženou. Co s vámi takový obraz udělá? Jste příjemně vzrušená? Nebo ve vás všechno vře, žárlíte a nejradši byste sokyni vydrápala oči?

Pokud pro vás platí druhá možnost, rezolutně návrh odmítněte. Váš partner vás nikdy nesmí nutit do ničeho, co sama nechcete, a vaše přání musí respektovat. Vztah dvou lidí je rovnocenný a vy se rozhodně nesnažte plnit všechny partnerovy požadavky jen proto, že ho máte ráda. Vyhovíte mu z lásky – a skončíte u nenávisti.

Snažte se s přítelem promluvit a vysvětlit mu své pocity. Milující partner vaše důvody pochopí a nebude naléhat. Pokud zareaguje uraženě nebo se bude snažit vás k sexu ve třech donutit, zvažte, jestli je to opravdu člověk, se kterým chcete být.

Patříte-li mezi odvážné ženy, kterým představa milování ve více lidech není proti mysli a nepříčí se vám intimní chvíle se ženou, pusťte se s chutí do toho. Hned na začátku si ovšem stanovte jasná pravidla, aby vás nic nemohlo překvapit, a zřetelně deklarujte, že kdokoli z vás musí mít kdykoli možnost celou akci zastavit.

Stěžejní otázka je samozřejmě jednoduchá: KDO bude ten třetí? Na výběr máte v podstatě tři možnosti: Domluvit se s kamarádkou či známou, náhodně „sbalit“ sympatickou svolnou slečnu třeba v baru, nebo si objednat služby profesionálky. Všechny varianty mají svá pro a proti.

Měli byste s partnerem najít shodu, co vám bude nejvíce vyhovovat. Před kamarádkou se třeba lépe uvolníte, protože ji dobře znáte, stejně tak vám však právě blízkost známé osoby může připadat svazující – jak se k sobě potom budete chovat? Profesionálka zřejmě rozpačité chvíle překlene a převezme ve správný čas iniciativu, její neosobní přístup a vědomí, že jí za vše platíte, ale může vaši vášeň zchladit.

Ke společným hrátkám byste se měli uchýlit ve chvíli, kdy máte dostatek času a soukromí, a prožít je v příjemném útulném prostředí. Nikde není dáno, že se musíte sejít a jít „rovnou na věc“. Pro začátek je vhodná třeba společná večeře, dobré víno – a pak sami poznáte, jestli má smysl dění posunout i do ložnice, a nebo to byl omyl. Možná se nakonec více zalekne váš přítel.

Vždy je bohužel nutné počítat s rizikem, že ačkoli jste oba s milováním ve třech souhlasili, váš vztah to může v konečném důsledku poškodit či zcela rozvrátit. Vidět partnera při milování s někým jiným je zkrátka citlivé, a pokud k tomu svolíte, nesmíte si to nikdy zpětně vyčítat – ani druhému, ani sobě.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Plekanec a Vondráčková: Čekají kluka, nebo holku?!

Doporučujeme

Články odjinud