Sex ve třech, ano, ale kdo bude třetí?

Sex ve třech, ano, ale kdo bude třetí?

Mnoho párů se snaží si svůj sexuální život nějak okořenit, značná část těchto dvojic dojde časem k tomu, že by ráda vyzkoušela trojku. Kámen úrazu ale nastane, když se začne řešit, zda do trojky přiberou muže, či ženu.

Pochopitelně dámy by raději sex ve třech se dvěma muži. A pánové by raději, aby je v posteli oblažovaly dvě dívky. Oba partneři většinou dojdou k závěru, že žárlivost by jim zkrátka nedovolila k takové praktice přistoupit. Existuje tedy pověstná trojka jen v pornu? A jaký pár do toho půjde?

Většinou, pokud se nějaká trojka uskuteční, na svých nárocích sleví ženy. Ty mají také častěji sklon k bisexualitě než muži, nebo to alespoň spíš přiznají. Bisexuální lidé nemají potřebu žít s mužem či se ženou dohromady, většinou jim stačí jeden partner, případným sexuálním experimentům s opačným nebo stejným pohlavím se ale nebrání.

Pokud má partnerka předchozí zkušenosti se ženou, není pro ni takový problém na trojku s dívkou přistoupit, protože ji už nechápe jako konkurenci, ale jako další „zdroj“ rozkoše. Trojka ve smyslu dvě dívky a jeden muž totiž vůbec neznamená, že ony dvě dívky budou dělat muži pomyšlení. Sex ve třech by si měli užít co nejlépe všichni tři účastníci. Někdy se dokonce sexu se dvěma dívkami muži obávají, protože vědí, jak těžké je uspokojit jednu ženu, natož dvě. Zapomínají na fakt, že ony dívky se možná uspokojí dost dobře samy, bez jeho přičinění. Na druhou stranu muži často stačí pohled na dvě souložící dívky k dostatečnému uspokojení.

Na sex s dalším mužem přistoupí málokterý partner, asi nejvíce je děsí představa, že se svým penisem dotknou penisu jiného muže. Muže s takovým přístupem nemá cenu přemlouvat. Stejně jako u žen je třeba, aby partner neměl odpor k mužskému tělu nebo třeba i tajnou touhu sex s mužem vyzkoušet. I pro dámy však bývá trojka se dvěma muži oříškem, tato praktika je vhodná pro submisivní ženy, protože zpravidla začíná jemným drážděním, ale může skončit i divokými průniky současně do vaginy a análního nebo orálního otvoru. Ženy pak často samy nevědí, co si s tolika údy vlastně počít.

Je důležité stanovit si jasné hranice, do ničeho se nenutit a umět radikálně říct, kdy už se nám něco nelíbí. Rozhodně nepřistupovat na trojku „kvůli partnerovi“. Pokud váš partner opravdu trvá na takových hrátkách a vy ne, je lepší se zamyslet nad rozchodem, pro většinu lidí je sex stále čistě intimní záležitostí dvou lidí a narušení takového modelu může být velmi frustrující. Zároveň někdo s divočejšími pudy bude asi v pokušení k nevěrám, pokud partner rezolutně experimentování odsoudí. O sexu je zkrátka dobré mluvit už od začátku vztahu a hledat si partnera, který je stejně sexuálně naladěn jako vy. Pro takový pár se pak stává výběr partnera do trojky jakýmsi společným lovem, který oba ještě více sbližuje.

Foto:Profimedia.cz


Šla byste s partnerem do trojky? Hlasujte na Nerozhodni.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Nesmrtelnost rudých rtů! Inspirujte se u slavných celebrit

Doporučujeme

Články odjinud