Sexuální robot pomůže stresovaným milencům

Sexuální robot pomůže stresovaným milencům

Indové sestrojili robota, který zkvalitňuje sexuální život mileneckým párům. Je to sexuálně velmi obratný stroj, který dokáže napodobovat pohyby těla a učit stresované partnery. Doktor Naidu z Centra pro výzkum robotů a umělé inteligence doporučuje svůj vynález zvláště těm manželským párům, kteří hodlají v sexu změnit zaběhané stereotypy.

"V dnešní době je jedním z hlavních důvodů rozpadu manželství fyzická nedostatečnost. Páry jsou natolik stresované, že se jen málokdy věnují milostné předehře, takže se neuvolní a nevychutnají si pravé požitky. Častokrát dlouhé měsíce nevystřídají více než dvě sexuální polohy. Chytrý robot dokáže vytvořit most tam, kde lidé selhávají," tvrdí doktor Naidu, podle jehož vyjádření má robot naprogramovaný nespočet sexuálních poloh, které po zadání určitého příkazu milencům laskavě předvede.

Robot lásky se velmi zalíbil společnosti Honda, která rychle zakoupila práva na jeho výrobu. Stroj lásky totiž dokáže předvádět časově a fyzicky příliš vytíženým osobám naprosto neobvyklé fyzické úkony, které jsou často i mimo lidské možnosti.

"Je potřeba ještě dořešit některé drobnosti, aby si partneři při napodobování robotem předvedených pozic neublížili, a polohy byly vůbec člověkem proveditelné," přiznal Naidu.

Ten, kdo by si rád sexuálního pomocníka do své domácnosti pořídil a zajímá ho cena, musí si ještě počkat. Cena se stanoví až podle výše výrobních nákladů a zejména požadavků obchodníků. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud